WEEKLY PLANS

God morgon gullungar!

Vad har jag för ljuvlig liten bebis JAG ORKAR INTE. I natt sov han 23-03.30 utan att väcka mig vilket betyder att vi båda sov i 4 1/2 timme i sträck!!! HEJ DÅ!!! Så länge har jag inte sovit i sträck sen han kom. Helt jävla underbart var det. Sen nu på morgonen låg vi nära nära och gosade fram till 09. Nu har jag ätit frukost medan han ligger och snackar med fåglarna i hans babygym. Är vissa bebisar såhär enkla hela tiden? Lyllos föräldrarna till de bebisarna haha! Det här är ju helt fantastiskt. Igår hade han en riktigt bråkig dag så detta kanske är solskenet efter regnet. Gud så mysigt det är att hänga med sin bebis när han är på såhär bra humör. HEJA DANTE!

Anyway, ny vecka och jag njuter av september. Jag fortsätter att försöka boka in lagom mycket aktiviteter så att vi orkar med allt och framför allt så att jag har ork för att ta hand om min son. Vissa dagar blir det lite mycket för det går inte alltid att planera vilket humör han är på men för det mesta går det bra och är supermysigt.

Såhär blir veckan:

Idag blir det bara häng hemma och en promenad. I eftermiddag ska jag till min naprapat för första gången sen Dante kom, halleluja! Min kropp är som ni förstår rätt förstörd så det ska bli skönt att jobba igenom den lite. Senare i veckan ska jag även gå på mina skönhetsbehandlingar för första gången post pregnancy, det blir ögonfransar hos Steffi, manikyr hos Emilia och sen ögonbryn hos Emelinda i vanlig ordning. Har saknat dem, om man är van vid att träffa någon en gång i månaden och har gjort det i snart tio år känns det när man inte ses på ett tag.

På onsdag ska jag på en lunch som Kenza hostar och sedan har jag två möten, ett med Soft Goat för att planera fortsättningen på vårt samarbete – sååå kul! På torsdag är det presslunch för Newbie och på fredag ska jag fika med en kompis. Förutom detta har jag tre samarbeten som ska göras klart, blogginlägg som ska skrivas och mejl som ska skickas. Mysig vecka, nu kör vi!


Foto

  1. Hej Michaela! Jag har följt dig i 10 år och det här är en enda bloggen jag alltid fortsätter läsa, du är mästare på att alltid hålla ditt innehåll intressant, personligt och varierat. En stor anledning är förstås att du är så bra på text, du fokuserar på levande och intressanta texter som speglar dig och ditt liv istället för perfekta bilder.

    Jag minns i februari när du gick ut med att du var gravid och jag blev sååå glad, haha typ som att det var en nära vän som var gravid. Tycker det är så kul att ha fått följa dig i din graviditet och nu med bebis. Jag har varit kluven till det här med bebis att tag men jag släppte taget och nu är jag nyligen gravid och det känns så naturligt, självklart och fint. Jag känner dock som du, det är fortfarande så skört och jag vet inte hur jag ska hantera att leva i osäkerhet i typ 6-8 veckor till… jobbigt.

  2. Hej! Du frågade ju efter din ”vecka för vecka” serie om du skulle fortsätta och jag säger JA. har de senaste dagarna kollat igenom alla videos som finns i din kanal. alltså allt. Ända ner till typ Dubai och dom där filmerna 🙂 det är riktigt mysigt att titta på, tycker verkligen du ska köra!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi