Mommy, will you marry my daddy?

När Dante sov idag passade jag på att skriva av mig lite kring detta magiska frieri. Wow alltså, jag är fortfarande i chock! Och så himlahimla glad.

Ni kan läsa krönikan om förlovning och mina tankar kring bröllop här.

 1. Åh Michaela. Jag har följt dig i år och år och år så länge jag kan minnas. Ser dig som en nära vän som man följer genom livet och jag är så otroligt glad för din skull så jag blir tårögd!! En otroligt fin liten kille och även en otroligt fin stor kille. Wow. All kärlek och lycka till dig, stort grattis <3333333

 2. WOW vilken fin text Michaela!!! Jag är så glad för din skull. Har följt dig i flera år och skrek rätt ut när jag såg inlägget på Instagram. Stort grattis❤️

 3. Nej men nu gråter jag så mycket så att … <3

  För ett halvår sen blev jag friad till en sen kväll hemma i köket. Några vänner hade varit över och vi hade haft en fantastisk kväll, när de åkt delade vi på resterna av vinet och hade det bara så mysigt, var nära, pratade, pussades. Mitt i den mysiga känslan plockar han fram en ring och det var det mest perfekta jag kunde tänka mig.

  Han hade planerat att göra det en vecka senare, bokat hotell, brunch, middag, skulle köpa champagne och rosor men kände helt enkelt att känslan i luften var rätt den här kvällen och jag är SÅ glad för det.
  Hade givetvis blivit glad oavsett, men din och Damons förlovning gör mig ännu mer säker på att det här var perfekt för mig (och förhoppningsvis för dig). Det behöver inte vara den perfekta ytan, för det är känslorna som ska spela huvudrollen i ett frieri.

  STORT grattis och all lycka till er, njut av denna extra kärleksboost! <3

 4. OMG bästa frieriet ever!! hahaha såå söt, bilden är oslagbar, ungen skriker men alltså din man, bästa mannen. Så fint gjort av han, snacka om minne för livet. 🙂
  du sa väl ja? hehe 😉

 5. Åh! Alldeles gråtig! Så fin, härlig och ärlig text om det bästa som finns: KÄRLEK. Massa lyckoönskningar <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi