Jimmy Choo, fika på Petit Marche och bubbel på Diplomat

Som jag nämnt tidigare så har jag verkligen maxat augusti och försökt att se det som vår semestermånad, speciellt de sista två veckorna när Dante varit bättre och vi har mått bättre hela familjen!

Med det sagt – här kommer ännu en bildskörd från vårt liv <3

En solig tisdag åkte vi ut till The Old Smokehouse i Lännersta för att äta en tidig middag. Dante var rätt gnällig och vi bråkade i bilen på väg ut så stämningen var väl sådär haha. Men det var härligt med en utflykt och efter ett tag la sig det arga och vi njöt av en trevlig kväll!

En kompis till oss sa “Vad bråkade man ens om innan barn?” och nu kan man väl känna att han hade en poäng haha. Vi försöker dock att ha respekt för varandra och inte brusa upp i onödan samt hela tiden komma ihåg att mycket grundar sig i sömnbrist och att man ofta är på helspänn som nybliven förälder.

När alla var glada igen förevigade vi vår lilla familj med första familje-selfien! Hur gulli är Dante här haha JAG DÖR

Vi har fått hem våra nya tavlor i förra veckan!!! Som ni vet kommer jag och D sällan överens om inredning, SPECIELLT inte konst, men så hittade jag den här konstnären och vi båda föll som furor. Vi bestämde oss för att slå till på två olika tavlor från henne eftersom vi faktiskt älskade tavlorna båda två och det händer inte så ofta. Någon brukar behöva kompromissa men inte den här gången. Den här i sovrummet är så sjukt maffig och vacker!

Konstnären heter Sabina von Essen!

Dante har som sagt börjat le och det är det fetaste ever. Han skrattar när vi pratar med honom, när han vaknar, när han ligger ensam och pratar för sig själv. Orka mallorca vad härligt det är.

D har fyllt år! Det firade vi med att äta frukost tillsammans hela familjen. Pannkakor med sylt & grädde och så lyxpresent från Hermes. Att skämma bort D är ordentligt svårt för han har typ allt och gillar inte onödiga saker som man själv gör (hehe) så presenten gick inte riktigt hem. Typiskt! Får lämna tillbaka och se om jag kan hitta något annat. Jag vet att han vill ha en 85tums TV men någon måtta får det vara känner jag… tycker den vi har nu är alldeles för stor och den är 65′ haha!

En morgon var jag på mitt första event och jobbgrej utan Dante. En pressfrukost hos Jimmy Choo. Det var en sån där perfekt sensommarmorgon och jag var SÅ glad. Att komma ut och träffa mina branschkollegor och känna mig som mig själv var ljuvligt, samt att veta att där hemma väntar mina killar.

Efter eventet gick jag till Riche för ett möte med Tess som är moderedaktör på FORNI!

Ni hittar alla hennes modeartiklar samlade här (klick!).

Jag invigde min nya väska och herregud så kär jag är <3

När klockan slog lunch hade Tess bjudit in till presslunch för Custummade där hon jobbar så då var det dags för Dante att gå på sitt första pressevent.

Det var en intim lunch med god mat och härligt häng.

En annan dag hade vi lunchmöte på Diplomat, jag åt sashimisallad och så drack vi champagne eftersom en i gänget fyllde år!

Efter lunchen gick jag och Dante till Petit Marche för att fika med Alexia, Edita och alla småttingar.

Corinne hjälpte till med bebisarna och så pratade vi om olika typer av förlossningar och erfarenheter.

Mamma och Dante – han älskar redan sin mormor, det ser man i hans blick ♥ Att ge Dante många trygga vuxna personer som älskar honom och som han älskar tillbaka är jätteviktigt för mig. Jag vill att han ska ha en nära relation med fler än bara hans föräldrar, det hade jag när jag var liten och det är en lyx att ha så många nära relationer från tidig ålder. Vi träffar våra familjer ofta just för att de ska få chans att bygga relation med Dantis och jag ser fram emot att se deras relationer växa genom åren!

 1. Vill bara säga att det är så härligt och givande att få ta del av både bra och dåliga dagar, stort och smått och allt däremellan. Kram!

  1. Hahah D är lite som min sambo då. Ogillar onödiga saker men att byta från en 65 till 85 tum TV är sååå nödvändigt 😉

 2. Håller med. Min dotter är 6 år och hon brukar säga att hon har 3 hem. Ett hos mamma och pappa, ett hos mormor och ett hos farmor och farfar. Det e fint tycker jag. Sen är det sjukt Nice att man kan dra iväg en weekend bara vi två eller gå ut och äta middag, bio och kunna fortsätta vara ett par vi två. Det gör att vi håller gnistan i gång och inte bara är föräldrar. Det förutsätter ju att barnet har en bra relation och känner sig trygg så jag tycker du tänker helt rätt.

 3. Alltså nej men ORKA vad fin Dante är!!! Så otroligt ljuvlig. På vissa bilder ser det nästan ut som att han har ett litet svagt, svagt rött hjärta mellan ögonen, riktig liten kärleksbebis <3333

 4. Älskar din ärlighet Michaela! Tack för att du delar med dig.

  En fråga (kanske till frågor med Forni). Hur hanterar du/ni bråk? Jag och min kille är så otroligt olika när de situationerna uppstår. Han brusar upp och blir arg, medan jag snarare håller mig lugn men blir ledsen och gråter. Sen vill jag lösa allting direkt och ”prata färdigt” medan han vill ha tid och lugna ner sig. Jag vet att jag bara borde lämna honom ifred och ge honom lite tid men jag hatar att vara osams och vill bara att det ska gå över. Samtidigt som jag stör mig på att jag i dessa situationer ofta känner att det är jag som ”ger mig” och försöker lösa situationen eftersom det är jag som kommer till honom om det har hänt något, men hade jag bara gett honom lite tid hade det kanske inte alltid blivit så?
  Lite rörigt kanske men hoppas att du förstår. <3

  1. Åh men har exakt samma problem. Usch jag hatar det och jag bara “lägger mig” platt. När han blir arg så gör jag vad som helst för att det ska bli bra. Jag klarar verkligen inte av att ge honom tid och komma till mig och under tiden vi bråkar kan jag inte koncentrera mig på någonting alls utan är bara ledsen och förtvivlad. Vet inte alls vad vi ska göra åt detta, ville bara säga att jag känner igen mig… <3

 5. Tack för att du delar med dig av det som är härligt men också det som kanske inte är lika härligt. Jag tycker det är modigt, uppfriskande och så jävla skönt att läsa!!!

 6. Fina fina du! Tack för ett underbart inlägg, att du blandar bra och dåliga dagar och visar hur livet egentligen kan vara. Jag känner ofta att jag inte kan läsa bloggar och kolla instagram för att allt är perfekt men det är fint att du är så genuin och äkta, så att jag kan klicka mig in här även på de värsta PMS-dagarna. Stor kram <3

 7. Åh blev så fantastiskt rörd av raden där du skriver att det är jätteviktigt för dig att ge Dante relationer till många trygga vuxna personer, det smärtar samtidigt för jag inte har samma möjlighet. Jag vet att jag inte är ensam men det gör så ont att man kommer från ett skadat hem med vuxna som inte alls är som vuxna kanske borde vara, jag vill så hemskt gärna oxå att våra barn ska omges av sunda och trygga vuxna. Jag tror precis som dig att det är så oerhört viktigt att ha flera trygga vuxna i barns liv och jag önskar alla hade den möjligheten. Jobbar stenhårt för att våra barn ska få den möjligheten när de i sin tur får barn sen i framtiden <33333

 8. Vad är det med killar och deras gigantiska tv-apparater? Min kille är likadan trots att vi redan har ett stort monster till tv 🙈

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi