WEEKLY PLANS

God morgon!

Hur mår ni idag?

Jag har haft en helt ljuvlig helg som ni får veta mer om senare! Jag är så nöjd över dessa dagar och går lite på moln även om jag är trött också. Men å andra sidan, när är man inte trött som nybliven förälder? Jag är inställd på att vara trött i ett bra tag framöver haha. Tur att det finns kaffe och att vi är två föräldrar som hjälps åt, så att man får chans att tanka energi mellan varven.

Den här veckan känns precis lagom, det är så skönt när veckorna inte är för fullbokade. Jag ska försöka ta några ordentliga promenader, mysa med Dante och träffa kompisar. Och så lite jobb såklart!

Såhär ser veckan ut:

Idag har jag ingenting inbokat så det blir nog en promenad, mys och jobb. Imorgon ska jag på lanseringsfrukost för yogamattorna som vi på Grounded Factory har lanserat tillsammans med Jossan! Hon har designat en matta för oss som är SÅ JÄVLA FIN!!! Skynda er att klicka hem en matta innan de tar slut. Jag är helt kär i dem! Efter frukosten har jag ett möte och på eftermiddagen har jag återbesök hos min barnmorska. Hoppas att jag har läkt fint och att jag får börja träna! Jag saknar min yoga.

På onsdag ska jag äta middag med Petra och Bosse hemma hos mig för D ska iväg på konsert, härligt med tjejkväll. Resten av veckan har jag en lunch inbokad med Jossan, kaffedejt med Emma, pressevent med Soft Goat och så lite jobb på det. En härlig vecka helt enkelt.

Hur är er vecka? Jag kan rekommendera alla att göra som jag gör i mina weekly plans, att helt enkelt gå igenom veckan för att få en överblick. Är veckan som jag vill att den ska vara? Vill jag ändra något och i sådana fall – vad? Vad behöver jag för att må så bra som möjligt den här veckan i livet?

Reflektion är alltid viktigt ♥


Foto

  1. Jag fick en yogamatta därifrån av min man på vår bröllopsdag. Han hade hört mig klaga på min andra att jag fick ont i knät. ÄLSKAR den <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi