Recept, instagram-tips och förberedelser inför hösten

Hej gullungar,

Att få bebis kan ibland bli en vattendelare i sociala medier. Det finns alltid dom som tycker att “nej vad tråkigt, nu blir det bara bebissnack!” och sen dom som söker sig hit just av den anledningen och tycker att det är superspännande.

Jag försöker hålla en balans som känns rätt för just mig här inne! Såhär i början av Dantes liv blir det extra mycket bebisprat – det tar ju upp i stort sett hela min värld – men för varje månad är planen att lägga in fler och fler inslag av allt annat jag är intresserad av. Det är svårt i början bara, för det finns inte utrymme till något annat än Dante. Jag får inte börja träna än, jag har inte så mycket egentid, jag kommer inte i mina vanliga outfits, jag har inte sminkat mig på två månader, ja ni hör ju haha. Men med tiden så!

DÄRFÖR (nu blev det massa sidosnack jaja) vill jag påminna er om att besöka FORNI och inte bara bloggen! Bloggen är min dagbok, fylld av mina personliga inlägg och min vardag som just nu innehåller mest bebis. Men på FORNI uppdaterar jag och mitt team med allt annat som ni som inte är intresserade av barn (och ni som vill läsa om båda!) förhoppningsvis gillar. Karriär, relationer, stil, skönhet, hudvård, hälsa – allt sånt annat roligt.

Missa helt enkelt inte allt annat fantastiskt innehåll som publiceras här. Samma sak om bloggen ekar tomt någon dag – kom ihåg att FORNI uppdaterar varje dag oavsett om något kommer upp på bloggen eller inte.

Här är några av mina favoritartiklar från senaste veckan!

Så förbereder du dig inför hösten

5 bästa apparna för att redigera bilder och videos till Instagram

Intervju med grundaren av danska Custummade

Söndagsfrukost: Bananpannkakor med moringa

5 tips till dig som vill lära dig mer om privatekonomi

 1. Alltså nej, det kommer inte bli mindre barnsnack, det kommer bli MER! 😂 ju större barnet blir desto roligaste är det att dokumentera framsteg och dela med sig! Vilket jag älskar 🙂 Att ha barn blir bara roligare och roligare för varje dag de blir större och de blir mer små personer som gör och säger roliga saker 🙂

  Att få barn är det största i livet tycker jag 🙂 visst får man mer egentid när de blir lite större och mer tid att vara sig själv i form av smink, kläder, andra intressen. Men de intressena bleknar lite i jämförelse och är inte lika kul efter barn. Jag har en dotter som är 2,5 år och visst uppskattar jag en AW eller middag med vänner men EN räcker ett bra tag och det gjorde det inte innan min älskling 😉😂

 2. Hej Michaela! Jag har en fråga jag hoppas du vill ta upp till nästa frågor med Forni. Jag fick barn ungefär samtidigt som dig och undrar hur ni gör med sparande till Dante? Jag växte upp med väldigt lite pengar och vill göra allt för att bebis ska få en så trygg ekonomisk grund som möjligt.

 3. Hej, vill bara säga att du aldrig behöver förklara innehållet på bloggen, det var många år sedan jag lämnade småbarnslivet och ändå läser jag din blogg med stor behållning! Kram

 4. Hej! Har en fråga till frågor med Forni.

  Kunde du känna extrem oro under graviditeten? Förutom en oro för bebisen så är jag nämligen extremt rädd att förlora tex mina föräldrar eller min sambo. Min oro blir nästan sjuklig… vill inte att någon av mina närstående ska ut och åka bil och när jag fick höra att min mamma blivit förkyld tror jag direkt att det ska leda till komplikationer och att hon ska försvinna. Ibland känner jag mig så rädd för allt att livet nästan känns för läskigt att leva. Kanske bör söka hjälp, eller är detta helt enkelt bara vanligt att känna under en graviditet? Så fruktansvärt jobbigt bara och blir så arg att jag inte bara kan njuta av livet och slappna av.

  1. Att känna viss oro under graviditeten är inte konstigt, men det låter som att din oro är extrem. Jag tycker att du ska prata med din barnmorska om hur du känner och tänker och be om att få komma vidare till kurator eller liknande på MVC.

   Du ska inte behöva gå runt och känna som du gör och jag tror att det bästa är att ”ta tag i det” och bearbeta det så fort som möjligt ❤️

 5. Måste bara säga att FORNI känns SÅ rätt i tiden. Som en blandning av blogg och magasin i ett och jag älskar det. Era artiklar är alltid mitt i prick och så inspirerade och känns som ni verkligen lyckats pricka målgruppen. Älskar att gå in och frossa i inspiration. Grattis.

  1. Men GUUUD vilken fin kommentar – den gjorde hela min dag! TACK! Betyder SÅ mycket att få den här typen av pepp när man jobbar hårt med något (och verkligen gillar det själv!)

   <333

   1. Har inte barn själv men har ett stort intresse för allt kring det, som jag förstått du också har. Så jag tycker bara att det är roligt att höra mycket om hur du upplever föräldraskapet, speciellt som hsp som jag också är. Får mig att bli lite hoppfull att jag kan klara det här med att få barn trots känsligheten.

 6. Hej fina,
  Du som har koll fast kanske mest Damon 😉 Kan inte du tipsa om 3 goda rödvin runt 100 lappen. Ska ha tjejmiddag nästa helg och det skulle vara kul att prova nåt nytt.

  Tack!

 7. Mitt barn är 1,5 år och jag är tröttare nu än vad jag var i början haha. Hade ett kolikbarn så var väldigt trött i början också, men nu är det ett helt annat (galet) tempo som får mig att sakna spädbarnstiden om jag ska vara helt ärlig. Men varje ålder och fas har ju sin charm såklart, är bara så fruktansvärt trött på att ALLTID vara trött. 🙁

 8. Jag är väl en av de som inte tittar in lika ofta längre, men det är helt ok och självklart förståeligt att det blir mycket bebisinlägg. Att det inte är så intressant för mig är inget du behöver ta hänsyn till! Du ska skriva om det som händer i ditt liv, såklart, och just nu är det full naturligt mycket fokus på Dante. Jag har flera bloggar som jag inte läser längre för att det är fokus på barn och mammaliv, men är säker på att de (och du) har fått fler läsare som är intresserade! 🙂 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi