Sista avsnittet i Vecka för Vecka: Mina bästa köp till bebisen!

Här kommer mitt sista avsnitt för Vecka för vecka-kanalen där jag visar upp mina bästa köp till bebisen såhär sex veckor efter att han kommit. Jag vill bara säga TACK för all pepp kring mina avsnitt på kanalen – det har varit mycket roligare än vad jag trodde att spela in de här och göra youtube!

Skulle ni tycka om att jag fortsatte med youtube? Jag funderar på att posta en gång i veckan med mamma-fokus om det skulle vara kul? Kom gärna med inputs!

Puss!

 1. Älskar din blogg, men vill inte läsa om föräldraskap här. Besöker den för att du skriver om hälsa, mode, livsstil och karriär 🙂

  1. Och jag tycker det är supermysigt och intressant! Såklart, eftersom jag själv väntar barn närsom. Är väl toppen att det finns nåt för oss båda 🙂

 2. Ja gör gärna det 🙂 är själv en nybliven mamma och tycker om att läsa eller se på Youtube allt som är mamma relaterat. Man får passa på när bebisen sover. Idag har hon skrikit och gnällt hela förmiddagen, just nu sover hon i min famn och jag vågar inte röra mig för är rädd att hon ska vakna. Har suttit i typ 2 timmar nu haha! Så man får passa på att läsa lite bloggar 😉

 3. Ja!! Har sett fram emot dina videos varje vecka och kommer att sakna dem<3 Hade varit så kul om du fortsatte med youtube! 🙂

 4. Jaaa, fortsätt gärna!! Tycker så mycket om dina kanaler och känts lite tomt utan podden, hade alltid er som sällskap till jobbet på måndagmorgon, kändes skönt att starta veckan. Iaf, jättemysigt med lite vloggar som komplement när du hinner till dina befintliga kanaler.

  Och gärna så “oredigerade” och mysiga som du har dem nu <3

  Du är bäst <3

 5. Vore jättekul att få fortsätta se dig i videos! Speciellt i och med poddpausen.
  Jag kommer att kolla oavsett ämnen haha
  Kram!

 6. Åh ja fortsätt gärna posta klipp med mamma-fokus! Passar perfekt för oss som är i samma fas i livet. Stor kram och tack för en superb blogg💕

 7. Köpte Doona utomlands innan de kommit till Sverige till min son och fick höra SÅÅÅ många gånger att de va världens mest onödiga köp men för att va de typ vårt absolut bästa och mest använda köp första året så blir typ extra glad när jag ser att fler & fler använder Doona! 😀

 8. Hej, och tack för fina videor och blogginlägg. Vi väntar vårat första barn, och blev störtförtjusta över erat skötbord. Vart är det ifrån?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi