Helgen i bilder: Kalas, tryffelpasta och vinterresa bokad

I fredags hängde vi med mamma hela dagen och när kvällen kom åt vi minipizza och drack pangvin för att fira att vi bokat vår vinterresa!

Sydafrika here we cooome!!!

På lördagen tog vi sovmorgon :)))

Den här bodyn var det första jag köpte till Dante när jag var gravid i v. 10, kändes helt galet att köpa något då men var tvungen att göra något för att få det att kännas verkligt. Kan inte förstå att han finns nu och har den på sig!

När eftermiddagen kom åkte vi på kalas hos Chloé som fyllde 3 år. Det var närmre 40 vuxna och säkert 15 barn – fullt ös medvetslös!

Vi hade en riktigt härlig dag med tårta, lek och fint väder. Mysigt att träffa Maggis en sväng också <3

Philippe fyra veckor, Lucas två veckor och Dante sex veckor. Det blir verkligen tydligt hur snabbt bebisar växer när man ser dem såhär!

I söndags gick vi en promenad med Harry, Nelli & David på förmiddagen och på eftermiddagen kom Sam & Emma över på kaffe. När kvällen kom var Dante såhär slut och la sig för att mysa i soffan.

När han somnade åt vi tryffelpasta och fortsatte dricka detta magiskt goda vin – riktigt bra avslut på en härlig helg!

  1. Gud vilken mysig helg! Och jag måste bara säga att det märks verkligen att du är lycklig nu. Eller så är jag lite efter om jag uppfattar det så när du egentligen är jätteolycklig haha :):):)

  2. Hej! Vilken härlig helg och kul med en vinterresa. Vill bara redan nu tipsa om att berätta detta för ert BVC så de kan rekommendera rätt vacciner för Dante inför resan. Man har inte hunnit fått alla vaccin innan 1 1/2 år som kanske är nödvändiga när man reser utomlands, mässling är tex rätt utspritt i andra länder och det brukar man oftas ta innan avresa. Sen är det ju tyvärr många som inte vaccinerar runt om i världen och då är det skönt att veta att just ens egna bebis är skyddad. Bara ett litet tips från en mamma till en annan som jag inte visste om <3333

  3. Vilken underbar helg!! Med både god mat, dryck, häng med vänner, sambo och bebis! Så glad för er skull att ni har sööööta Dante i era liv! <3 Vårt första barn, vår pojke, kom 17 augusti och jag vet hur mysigt (men också påfrestande ibland) med bebis. Så jag förstår din lycka! Man är stolt när man tar med bebisen någonstans och man är stolt och lycklig bara av att gosa i sängen med bebisen. 🙂 KRAM

  4. Ammar du fortfarande? I så fall, helammar du? Hur ofta?
    Hur sover Dante? I er säng eller? Sover han bra dagtid?

    Tack för svar.

  5. Hej Michaela!
    Grattis till bebis, ser fantastiskt ut!
    Kul att ni bokat Sydafrika inför vintern, jag och min sambo ska också dit i januari! Hämtar ofta reseinspo från dig när vi ska någonstans och har förstått att du (ni) gör en hel del research iför era resor. Skulle bli helförtjust om du ville dela med dig lite av era tankar/planer inför resan, vad ni har för upplägg på resan (safari, kapstaden, stellenbosh etc?),upplevelser, hotell, restauranger etc. (Fattar om ni inte kommit så långt än, inte vi heller)
    Ha det fint!!
    /Jenny

  6. Sydafrika! Berätta mera 😂
    Vår familj är inte typiska ”bamseklubbsresenärer” (inget fel i det haha) och jag vill att nästa vinterresa blir till just denna destination med vår 1 och 3-åring.
    Dock är min make lite skeptisk.

    Om du har lust så får du gärna mej lite ”win him over” resonemang 😂🙈
    Tack på förhand!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi