Frågor med Forni

Så söt! Är han inte väldigt lik din pappa?

Haha du är inte den första som säger det! Jag tycker också att han har pappa i sig, men även min bror och D’s bror beroende på vilka miner han gör. Så coolt att se oss alla i honom!!

Ser så härligt ut! En fråga om familjemiddagar, samlas ni någon gång allihopa? Alltså både D’s föräldrar och dina? Tycker du det är viktigt att man umgås tillsammans med sina familjer? // Stor kram från trogen läsare ❤️

Ja! Det kanske inte framgick i mitt inlägg om min födelsedag men när vi var hos D’s föräldrar var hela min familj, farmor, farfar och min faster från Italien ditbjudna! D’s föräldrar är EXTREMT familjära och har alltid dörren öppen för alla. Vi var även på semester en vecka tillsammans allihopa för ett par somrar sen så vi har umgåtts massor.

Jag tycker inte att det är viktigt att umgås allihopa faktiskt, utan jag tycker att alla får göra som man vill. Det är liksom inget måste! Vi har så fullt upp i våra liv allihopa så jag förstår att det inte finns utrymme för all typ av häng. Jag är glad över att min familj och D’s familj tycker så mycket om varandra men hade accepterat om de inte hade någon relation <3.

Hej Michaela! Jag har läst din blogg länge och tycker du verkar som en grymt härlig person! Jag har precis flyttat ner till Linköping för att plugga. Ska för första gången någonsin bo själv i en etta och är lite nervös inför det. Har alltid haft svårt för att umgås med mig själv och vill alltid vara med människor. Kan tom ofta få lite ångest så fort jag blir ensam. Har du några tips på hur man ska tänka eller göra? Vad brukar tex du göra när du äter middag själv osv?

Kram!

Mitt bästa tips är att övning ger färdighet. Sjukt nog måste man faktiskt öva lite på att vara själv för att vänja sig och kunna njuta av det. Så acceptera om det inte känns bra från start, du kommer att vänja dig och hitta dina egna små rutiner med dig själv.

Jag älskar som ni vet att vara själv! Tycker att det är VÄRLDENS mysigaste grej. Jag gör ingenting speciellt när jag är själv, men myser liksom till det extra mycket? Tänder ljus, kollar på min serie, sätter på mig mina skönaste kläder, äter något gott. När jag äter middag ensam gör jag det alltid i soffan. Dukar upp på en bricka och så äter jag framför en film eller serie. Tycker det är så jäkla mysigt och också en stund av att bara vara. Man är igång så mycket hela tiden, det är faktiskt mysigt att bara få en stund för sig själv då och då. Njut av den stunden <3

Hej! Snygga glasögon, exakt vilken modell är det? /Sandra

Det vet jag inte, jag köpte dem för 2 år sen och märket är Thierry Lasry. Googla så hittar du det säkert <3!

Vad fick du av Damon?

Jag har inte fått min födelsedagspresent eller push present av honom än, den är på väg så jag kan inte visa upp något hehe. Kul att så många är nyfikna! Är säker på att det är något mycket tjusigt och lovar att visa sen.

  1. Svar till tjejen som flyttat till Linköping. Skulle ensamångesten bli för stor så har jag bott i stan i nästan hela mitt liv. Skriv gärna om du vill hitta på något. Jag finns på instagram: ebbakruger. Du kommer klara det galant! Kram

  2. Hur gör du med amning när ni är ute med bebis? Helammar du? Ska själv snart få barn och känner inte mig bekväm med amning offentligt, men har absolut inga problem med att någon annan gör det.

  3. Hej!

    Är själv gravid i v37 och står i valet och kvalet att köpa en najell sleepcarrier, och tänkte därför kolla om ni är nöjda med er till Dante?

    Tack för en fin och inspirerande blogg!

    Kram Emelie

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi