Spontanmiddag, regn och presenter

Sakta men säkert återgår vi till rutiner här i bloggen, om än på mitt nya sätt. Här kommer min helg i bilder!

I fredags öste regnet ner i Stockholm. Jag och Dante myste i sängen medan regnet smattrade utanför.

Om det är någon dröm eller vision jag har haft om att bli mamma så är det nog sådana stunder. Att ligga nära i sängen, bara vara, ingen mobil eller sociala medier eller saker att pricka av på to do-listan. Bara jag och min bebis i sängen. Renaste formen av kärlek.

Vi åt lunch med Amanda och PhilippeBrillo, sen mötte vi upp mina föräldrar på NK för att shoppa födelsedagspresent till D och fika.

På vägen hem smsade Petra och frågade om vi ville komma över på spontanmiddag. Och eftersom Dante var på väldigt bra humör och så även hans föräldrar, bestämde vi oss för att promenera över.

Jag och Markus satt i soffan med våra bebisar och pratade om livet med varsitt glas rött. Riktigt trevligt.

Sen Foodorade vi hem libanesisk mat i mängder och bara pratade bort kvällen.

Dantes magproblem kommer och går så vi tar varje dag som den kommer och det är så skönt att göra det. Ibland är vi bara hemma och ibland tar vi oss ut för att hitta på saker. Jag märker att han älskar att vara bland folk när han mår bra, men även att han helst vill hem när han mår sämre. Min lilla person <3

Promenerade hem i ett ljummet Stockholm vid midnatt och kände mig lycklig.

I lördags åkte vi ut till Amanda och Shoan för en underbar heldag!

God mat, gott vin och världens bästa umgänge.

I söndags träffade jag upp tre bästisar på vårt stammisfik för att prata ikapp om livet. Och så fick jag min SUPERFINA födelsedagspresent av dem. Hade kunnat sitta där i 300 timmar men efter två timmar promenerade vi hem till svärisarna för mat och häng.

Sen var det dags att sova och tacka för den här mysiga lilla helgen ♥

  1. Dante är verkligen en helt otroligt söt bebis. Alla minipersoner är ju såklart urgulliga på sina sätt, men Dantes ögon drunknar man ju nästan i! Så fina. Undra om han fått dom av dig? Kramis

  2. Mysigt! Har också en bebis här hemma med magproblem. Ser att Dante har napp, har ni gjort något särskilt för att han ska ta den? Min bebis vill inte ha nappen alls men jag tänker att det skulle kunna underlätta magproblemen lite..

  3. Nej men snälla så söt unge. Dante är ju stjärntecknet kräfta och skulle faktist tipsa om att läsa lite mer om hans stjärntecken, såklart får man ta astrologi med en nypa salt men så som du beskriver honom i bloggen låter han som en klassisk liten kräftis!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi