Ljuvliga presenter

För några veckor sen fyllde jag ju 30 år och fick sååå fina presenter. Jag tänkte visa upp fyra av dom som jag har hunnit fota av! Eftersom jag är så glad, tacksam och pirrig över mina fina grejer.

Av mina svärföräldrar fick jag min drömväska från Chloés höstkollektion (!!!). Blev så otroligt chockad, rörd och glad av den här gåvan. Det var en kombinerad push present och födelsedagspresent – vad har man gjort för att förtjäna så fina svärisar? Jag har varit besatt av den här väskan sen jag såg den. Det är en klassiker men jag vet ingen hittills som har den och sådana väskor älskar jag. Enkla och klassiska som håller i sig i många år. Jag fick samma känsla när jag såg den här väskan som när jag såg min LV Twist Bag i London för fem år sen. Det var kärlek från första ögonkastet och just den väskan har jag använt sjukt mycket genom åren. Den här kommer bli likadan känner jag. Plus perfekt med cross-over när man har bebis – totebags är ett minne blott haha…

Av min farmor och farfar fick jag det här diamanthalsbandet. Min farmor har mycket bra smak – hon är alltid stilfull och elegant så jag visste att det skulle vara något tjusigt i den lilla smyckes-asken. Det här halsbandet är helt i min stil och kommer hänga runt halsen i många år framöver. Däremot måste jag nog ta av det nu i några månader för Dante har börjat greppa tag i det och jag vill inte att det ska gå sönder!

Av mamma och pappa fick jag örhängen från Chanel – orka!!! Så fina!!! Jag kommer ha dem för alltid, de är lika snygga nu som när jag är en 70-årig dam som fönar håret på salong. Chanel-örhängen funkar genom alla åldrar. Redan använt dem flera gånger och är helt kär.

Av Bosse, Marith och Petra fick jag en passport folder från LV med mina initialer som matchar med min kabinväska och plånbok. HALLÅ!!! Vad har jag gjort för att förtjäna det här då??? Snacka om att jag har livets bästisar. Förutom den fina gåvan har jag fått så mycket kärlek av de här tre sen jag blev mamma. De får mig verkligen att känna mig värdefull och det är den absolut finaste gåvan i världen. Och faktiskt det enda jag behöver, allt annat är bara en riktigt tjusig bonus. Älskar mina vänner.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi