WEEKLY PLANS

God morgon och välkomna till första Weekly Plans på några veckor!

Jag sitter vid köksbordet, nyduschad med mejlen uppe medan D är ute på promenad med Dante. D brukar ta med honom ut på en promenad på morgonen och så passar han på att ta jobbsamtal när Dante sover i vagnen. Perfekt, för då får jag 1-2 timmar till att duscha, plocka i ordning hemma och jobba. Om de inte går ut brukar jag ha Dante i en bärsjal och så jobbar jag vid köksbänken ett par timmar.

Jag märkte snabbt som mamma att det finns en anledning till att folk är just lediga från jobbet när de skaffar barn, för bebisar är ett heltidsjobb i sig (eller mer än ett heltidsjobb, kanske snarare ett dygnet runt-jobb). Men nu är vi två egenföretagare som pusslar så gott det går för att få tid till annat också. Jag älskar ändå mitt jobb och skulle aldrig byta bort det mot något i världen! Det viktiga är nog att hålla balansen och inte ta på sig för mycket.

Nåväl, ny vecka och sommaren håller i sig. Jag passar verkligen på att suga ut det sista ur sommaren och njuter till max av dessa härliga sensommardagar. Det är så mysigt att bara hänga runt med min lilla familj, träffa kompisar, mysa hemma och hitta på äventyr.

Den här veckan är jag uppbokad varje dag!

Idag ska jag träffa min kompis Mathilda på promenad, hon fick sin bebis två veckor efter Dante! Imorgon fyller D år så då är det fullt fokus på honom hela dagen. Resten av veckan ska jag på ett event med Jimmy Choo, möte med Tess som är moderedaktör på FORNI, lunch med Costummade, möte med min nya projektledare, kaffedejt med Alexia och Edita och på fredag hänger vi med mamma. Hon är ledig på fredagar så då kan hon hjälpa till med Dante så att jag kan fixa med andra grejer. Typ tvätta en miljard maskiner tvätt eller fota ett samarbete. Perfekt upplägg för mamma får mormortid med hennes barnbarn som hon redan är besatt av och jag får tid till sånt man vill hinna med om veckorna.

Nu ska jag rensa mejlen och plocka undan hemma innan de kommer tillbaka. Hoppas att ni har en fin måndag och kommer ihåg att njuta av den här härliga sommarveckan. Var inte för hårda mot er själva och våga behålla sommarkänslan i kroppen hela veckan ut.

Puss!

  1. Känns igen. Både jag och min man driver eget och jag har jobbat varvat med föräldraledighet redan från start med andra barnet. Samtidigt är det, som du säger, ett dygnet-runt-jobb. Särskilt i början om sömnbristen påverkar all tid man ändå kan göra annat på. Men det går att pussla 🙂 man får hitta lite nya sätt att rodda allt på. Sjukt utvecklande!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi