Mitt födelsedagsfirande

För ett par veckor sen fyllde jag 30 år. Så stort men eftersom att jag har varit med om något ännu större hamnade firandet lite i skymundan. Men lite firade jag trots allt och framför allt blev jag rejält bortskämd av både vänner och familj. Här kommer tio bilder från mina firanden!

På min födelsedag tog vi hand om Dante hela förmiddagen. När lunchtid kom mötte vi upp min mamma utanför Grand Hotel, sen gick hon en promenad med Dante i vagnen medan vi åt födelsedagslunch. Tre timmar bara vi två med god mat och dryck. Så mysigt och viktigt med kvalitetstid.

Jag åt en röding med tryffelpotatispuré och drack ett glas champagne.

Till efterrätt åt jag mazarin med jordgubbar och rabarbersorbet – helt sanslöst gott! Gud vad glad jag är över den här lunchen, jag tankade verkligen energi med min älskling och mamma fick en mysig promenad med sitt barnbarn.

När vi kom hem hängde vi bara omkring i lägenheten och gjorde sånt som man gör med ett spädbarn: matar, byter, vaggar, slaggar.

Och på kvällen lagade D flankstek med massa goda tillbehör och ett gott vin. Däremot så vaknade Dante och skrek precis när middagen var klar så jag fick äta den en timme senare… då hade köttet hunnit bli både genomstekt och iskallt, men det var ändå den bästa tänkbara födelsedagsmiddagen. Man är inte kräsen med bebis direkt.

Jag fyllde år på tisdagen och på lördagen hade mamma och pappa styrt upp 30-års firande för mig. Så himla, himla snällt och generöst av dom eftersom jag inte kunde ordna något eget.

De bjöd på libanesisk mat i mängder!

Och sen blev det tårta och hembakat <3

Jag har ju haft min farmor och farfar + faster från Italien här och det har varit helt fantastiskt att se dem med Dante. Han har verkligen blivit bortskämd med gos och kärleksfulla famnar.

En som har däckat efter festen.

Dagen efter var vi hos D’s föräldrar där jag blev firad återigen (!) med helt galet generösa presenter. Så även om det inte blev någon stökig 30-års fest eller stor middag med vänner, fick jag ändå allt jag drömt om och lite till. Tid med min familj, god mat, god dryck och sååå fina gåvor. Vad mer kan man begära? TACK ♥

  1. Ser så härligt ut! En fråga om familjemiddagar, samlas ni någon gång allihopa? Alltså både D’s föräldrar och dina? Tycker du det är viktigt att man umgås tillsammans med sina familjer? // Stor kram från trogen läsare ❤️

  2. Hej! Grattis i efterskott 😊 Tycker din blogg är så härlig och jag fick mitt första barn 1a augusti så det är ju extra kul att läsa inläggen om söta Dante. Vore kul med ett inlägg om hur Era dagar och rutiner med honom ser ut. Mat och sömn och sånt. 😊👍 Ha en fin dag 😘

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi