Frågor med Forni

Stort grattis till hela familjen, han är bedårande! 🙂 en helt annan fråga…Hur gör ni kokoskaffe?:)

Damon gör dem! Med kokosolja, mandelmjölk och kaffe <3

Så kloka tankar kring vänskap och föräldraskap. Har tyvärr råkat ut för att hamna i ett fack där mina barndoms- och ungdomsvänner ser mig som någon annan än innan barn. Fick barn vid 24 år och nu närmar vi oss 30 men ingen från mitt ursprungliga kontaktnät är i närheten av familjeliv. Försöker hålla kontakten och när vi ses berättar vi för varandra att vi älskar varandra och vill hänga mer… Men det gör vi inte.
Tycker jag bidrar och försöker bjuda in till att hänga både med barn och utan. Ändå bjuds jag inte med på luncher, middagar, fester eller resor. Min sambo som tillhör en del av detta kontaktnät har fortfarande en självklar del och det sårar enormt att inte ens han bjuder in mig längre.
Nu står jag i ett vägskäl, en stundande separation samt svårt sjuk förälder gör att jag behöver mina ”riktiga” vänner mer än någonsin. Vet inte hur jag ska signalera detta, har nog inte funnits där för dem de senaste åren. Ändå tror jag att det är just dem jag behöver. Vårt systerskap är så starkt och jag lyckas inte skapa det med något annat gäng. Jag tror de känner samma och vill vara mig nära, trots det lyckas vi inte… Vad ska jag göra?

Våga säg högt till dina vänner vad det är du behöver! Helt enkelt kommunicera så tydligt du bara kan. Säg till dom exakt det du skrev till oss här. Lita på att de vill dig väl och kommer att finnas där för dig på det sätt du behöver, bara du formulerar det för dem. Jag tror att vi vill så mycket och blir besvikna så ofta men hade kunnat komma runt det om vi bara var tydligare med vad vi behöver. Testa!

Så mysigt! Vart kommer tavlan som hänger ovanför bedside-criben från? 🙂

Det är en matisse-poster, typ en sån här!

Hej Michaela!
Är så nyfiken på din karriär. Kan inte du dela med dig av lite steg för steg hur du kommit dit du är nu?
Tack för en otrolig blogg!

Det kan jag absolut! Men behöver lite mer tid för ett sånt inlägg. Så länge kan du lyssna på Framgångspodden där jag gästar ett avsnitt och berättar om min karriär, om du är nyfiken. Puss!

Stort grattis fina du! Vad heter vinet ni drack till middagen på din födelsedag? Var lite svårt att tyda texten på flaskan på din instastory ☺️🥰

 

Det var en Bordeaux, Cru Grande Reserve Montaigne Saint Emilion -94!

<3 Kämpa på och tack för att du delar med dig! Passar på att fråga – Har du en inköpslista som du vill dela med dig av gällande allt från spjälsängskydd till bästa amnings bh-n?

Klart jag har – ska skriva ihop ordentliga inlägg om allt sånt sen när jag har lite mer tid över och dela med mig av här. Puss

  1. Till dig i fråga nr 2.
    Jag kan inte säga att jag känner igen mig i allt i din kommentar men jag känner igen mig i delar. Det viktigaste tycker jag är att du har människor omkring dig som förtjänar din vänskap/kärlek vilket jag, av kommentaren att döma, upplever att du inte har. Är själv i en period i livet där jag brutit upp med några vänner och funnit nya. Vänskap måste vårdas lika väl som vilken relation som helst och det är inte en persons ansvar utan båda parters. Hoppas det löser sig eller att du råkar på en ny bekantskap som visar vad vänskap är. Den ska tåla förändringar i tillvaron, annars är den inte äkta (tycker jag), intensiteten kan variera över tid, det viktigaste är att du känner att dina vänner FINNS där även om ni inte ses lika ofta som förr. Lycka till!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi