Inspiration: Badkläder till sista minutenresan

Inlägget innehåller annonslänkar

khaki, svart, citron, gul, blå, randig
bildkälla

grön top / underdel, blå top / underdel, blommig top / underdel, gul top / underdel
bildkälla

Eftersom jag blev snuvad på sommaren på något sätt har jag den fortfarande med mig, hehe… beställde hem en av dessa baddräkter i förra veckan – den med citroner högst upp! Hur fin! Eftersom det inte blev något bad för mig i sommar tar jag revansch och håller redan på att planera för hösten eller vinterns resa – längtar efter att få ha på mig en bikini som inte är för liten eller skaver (ville inte köpa några nya badkläder som gravid så tog mina gamla fast de var alldeles för små haha).

Anyway, om det är någon annan som har en sensommar-tripp planerad eller bara är sugen på nya badkläder till nästa badtillfälle kommer här ett gäng favoriter. Puss!

  1. Jag köpte en baddräkt där magen får plats – så värt när man bor nära havet som vi gör. Har bott i den i sommar eftersom den gav ett skönt stöd också 🙂

  2. Hej fina Forni!
    Här kommer en fråga till ”Frågor med Forni”.
    Jag har länge velat köpa ett par snygga acne boots men har helt enkelt varit dumsnål och inte slagit till ännu men nu till hösten när jag har fått ett nytt jobb så tänker jag att jag faktiskt ska unna mig ett par. Nu till frågan, jag kan inte bestämma mig om jag ska satsa på ett par Pistols eller Cypress. Vad tycker du? Eller är dessa helt ute? Vilken modell kommer jag kunna använda längst?

    Tack för min favoritblogg <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi