Världens största tack

När man bär på sin bebis ungefär alla dygnets timmar finns det inte så mycket tid för att göra allt man vill. Faktiskt inte så mycket tid till att göra någonting av det man vill. MEN i alla fall så betyder det att jag inte hinner svara på alla fantastiska kommentarer som har kommit in i mina kanaler sen Dante kom. Därför vill jag bara passa på nu och säga tack – av hela mitt hjärta verkligen tack!

Jag har fått så fin support, ovärderliga tips, systerskap, förståelse och peppig stämning här inne vilket har fått mig att 1) inte känna mig så ensam och 2) få hopp om att det blir bättre. Sen har jag testat alla tipsen och vissa har underlättat för just oss vilket såklart också är helt otroligt skönt.

Så nu säger jag det – tack. Vad fint det är att ha den här platsen när jag går igenom det största och mest omvälvande i mitt liv. Jag älskar verkligen den här bloggen!

  1. Hej Michaela! Tack för en fantastisk blogg! Jag har precis fått reda på att jag är gravid och som den människa med kontrollbehov jag är började jag googla, vilket man såklart inte ska göra för mycket av… Såg då att det var mängder av ingredienser som finns i nästan all hudvård idag som man ska undvika… Blev alldeles förvirrad. Stämmer verkligen det? Vad använde du för ansiktshudvård under din graviditet? Dagkräm, peeling, nattkräm etc.. Skulle behöva alla tips jag kan få. Tack!
    Stor kram,
    Sandra

  2. Michaela! Vill dela den här videon med dig och ev andra som läser (finns också en längre text som raderna i videon är tagen ur): https://m.youtube.com/watch?v=EuY7NRDRod8
    Den har gett mig perspektiv när faser eller händelser som rör barnen känts tungt. Långa nätter och ingen sömn bland annat. Alla perioder har sina utmaningar men det man får tillbaka från barnen är ovärderligt. Kram

  3. Hej! Jag har kanske inte direkt en fråga men är nog mer ute efter några visa, peppande ord från dig då det känns som du har en så sund och härlig inställning till livet. Jag är 24 år gammal, är singel och håller på med min utbildning som jag har ett år kvar på. Känner mig allmänt lite trött på livet, trött på mina vänner, trött på att va singel, trött på stan jag bor i, osv osv. Börjar också få åldersnoja och funderar och stressar så mycket över om jag kanske aldrig kommer träffa mannen i mitt liv, och hur blir det då med barn som jag så gärna vill ha? Kanske oklar kommentar men känner att jag skulle behöva lite pepp hur man ska se livet positivt fast man kanske i dagsläget inte kan ändra så mycket då jag ändå är ”fast” i min stad och utbildning ett år till. Och hur ska man göra för att inte låta stress om framtiden påverka en så att man inte kan njuta av livet man har idag?

  4. Stort grattis till er fina bebis! Vill du snälla dela med dig av knepen som underlättar för er med en magbebis? Vi har en liten 3 veckors bebis här hemma som också har magknip. Min man arbetar ofta kväll och det är just då som våran bebis har som mest ont så jag och bebis gråter ikapp här hemma på kvällarna. Vore så tacksam för tips! Kramkram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi