Nya små kompisar, uteserveringshäng och första glaset rosé

Hej och välkomna till Dantes andra vecka i livet, slutet på juli och början på augusti. En helt magiskt tid i Stockholm faktiskt <3

Våra vänner Ida & Jocke fick deras dotter Tuva tio dagar innan Dante kom. Så mysigt att få bebisar samtidigt och härlig när vi sågs alla sex (!) och tog en kaffe en eftermiddag.

D’s kusin Babak och Dani kom över med deras ljuvliga Vienna, som blir syssling med Dante. Känns helt magiskt att våra barn är födda samma år med fem månaders mellanrum, tänk så mycket de kan leka framöver på högtider, släkthäng och allt!

Väldigt stort när Chloé fick träffa Dante för första gången ♥ På min födelsedag fick Chloé en egen lillebror – älskar att jag och lilla Philippe numera delar födelsedag. Bästa presenten!

Vi var på vår första utflykt en eftermiddag när solen sken. Åkte ut till Lidingö och hälsade på hos Carl & Sofia. Så härligt med hushäng när det finns barn med i bilden.

Mitt första glas rosé sen Petra & Markus bröllop haha. Det smakade fantastiskt!

En dag promenerade vi till Villa Källhagen och tog ett glas. Jag drack en iskall morotsjuice, perfekt i värmen.

En annan dag gick vi till parken vid oss för kompisdejt. Vi har ett superhärligt litet café/restaurang 50 meter från vår lägenhet så vi brukar gå dit med vänner och fika/äta lunch/ta ett glas.

Dagens sällskap var Steffi, Jonas & Lykke. Livsviktigt att tanka kompisenergi när man är fast med en magbebis hela nätterna har jag märkt. Behöver få några timmar då och då där jag känner mig som mig själv – då får jag superkrafter till att orka en natt med en bebis som skriker och har ont.

Jag har så dåligt med outfits som passar i garderoben. Mina vanliga klänningar är fortfarande lite för små och de jag kan ha är inte amningsvänliga. Så det blir mycket av det jag hade på mig som gravid. Men den här klänningen satt perfekt! Från Indiska.

Allt är förlåtet grodan, när du är såhär jävla söt ♥

  1. Så härligt det ser ut!
    Tycker du ska ta och unna dig att klicka hem lite nya kläder med omlott eller knappar någon gång när du har tid över. Det kan ta lång tid innan kroppen går tillbaka och som ny mamma med sömnbrist och allt så är man mer än värd att få känna sig extra fin <3

  2. Vår bebis skrek också hela nätterna… alla,undrade hur jag ändå kunde flänga,runt om dagarna… och såhär några månader senare kan jag känna att “ja jo man borde tagit det lugnt”.. men precis somför dig så behövdes varje dag de där lufthålen där man känner sig (någorlunda) som sig själv och får ny energi för att orka med det svåra.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi