Min förlossningsberättelse – video

Här kommer en Gravid Vecka för Vecka-uppdatering som även är min förlossningsberättelse! Jag tänkte göra en i video och en i bild och text-form. Den här videon är filmad drygt en vecka efter förlossningen så jag är lite amnings/bebisbubbla-förvirrad som ni kanske märker. Men också mjuk, kollade på den innan den redigerades och ser liksom en mamma där? Sjuk grej ändå, att vara mamma.

Jag pratade på helt utan att ha planerat något, utan bara rakt upp och ner precis som jag har berättat om förlossningen för mina vänner. Det kändes bäst men också det enda jag har haft tid med – ofiltrerat, helt enkelt.

Hoppas att ni kommer tycka om den och att jag lyckas förmedla en ärlig och peppig känsla kring en förlossning – precis så som jag upplevde den ♥

    1. hahah sjukt samma här, märklig grej ändå?? är rätt övertygad om att jag aldrig vill ha barn men älskar att lyssna på andras gravid- och förlossningsstories 😀 (där tar det dock slut hehehe, generellt barnprat är inte lika stimulerande)

  1. Tack Michaela för en alldeles fantastisk och fin berättelse. Så glad att allt gick bra för er. <3 När du berättade att BM sa ”Oj, så mycket hår han har” så blev jag tårögd. Tänk att hela han alldeles strax var där hos er då. Dante är jättesöt och det var peppande och känslosamt att se/höra din förlossningsberättelse! Puss & kram från ett preggo som går in i v 40 imorgon! 🙂

  2. Har följt du blogg sen rar-tiden men aldrig kommenterat innan. Tack för att du delade med dig ❤️ Ska själv föda snart och blev väldigt glad och stärkt av att höra din peppiga och häftiga upplevelse. Åh Dante är världens gulligaste!

  3. Jag är i gravid i v 20 och jobbar på att minska min förlossningsrädsla. Försöker överlag undvika förlossningsberättelser för jag är rädd att bli mer skrämd men jag tittade på din video och den peppade mig 🙂 så tack för det och grattis till sonen!

  4. Tack för en otroligt fin förlossningsberättelse! Är fruktansvärt rädd för att föda barn men din video gjorde mig glad och stärkt <3 Grattis till en fantastisk liten kille!

  5. Tack for en san fin forlossningsberattelse. jag sjalv ar radd for att fa barn pa grund av sjalva forlossningen och din berattelse lugnade mig SA mycket. Tack for din positivitet 🙂

  6. Så fint att se på! Jag är gravid i v. 32 och tycker det har och är så kul att följa dig! Jag skulle gärna vilja veta vad du använder i baby liftern? Ser ut som ett babynest i.. skulle så gärna vilja veta.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi