Onsdag och en tolv dagar gammal Dante

God morgon snäckor,

Han ligger här bredvid och sover som en liten ängel. Jag och D har ätit kardemummabulle till frukost, druckit kokoskaffe och nu håller jag på att tvätta. Dante är 12 dagar gammal och vi börjar komma in i små, små rutiner och vanor. Det är sjukt hur mycket jag uppskattar att tvätta och bara vara i min egna kropp. Kunna böja mig ner, röra mig smidigt, sträcka mig eller gå snabbt. Jag är så otroligt fascinerad över kroppen generellt, hur snabbt den återhämtar sig – det är helt otroligt ju? Jag känner redan igen min kropp som innan, såklart finns magen kvar men just rörligheten och det som är jag är liksom tillbaka och det är SÅ skönt. Jag har saknat den. Längtar tills jag kan börja yoga lite, man blir så otroligt stel och får ont i ryggen av all amning. Inte direkt ergonomiskt att skaffa barn, haha.

Imorgon ska jag försöka spela in min förlossningsberättelse och om jag hinner så släpps den på söndag! Tänker att jag kör en i video-format och en i bild och text. Vi filmade lite för privat bruk, jag får se om jag tar med några av de klippen i videon.

Annars då?

Vi tillbringar dagarna med att få besök av all familj och vänner. Sen vi kom hem har vi haft ett körschema på 1-2 besök om dagen. Det har känts lite stressigt mellan varven men mest kul – varje gång någon ny älskad person kommer på besök blir jag påmind av hur älskad han är och det ger mig energi. Han tillför kärlek till så många människor, inte bara mig och D. Jag ser hur våra nära blir helt mjuka i kroppen när de klappar på hans små fötter och det värmer hela min kropp. Bebisar har ju den effekten på folk 🙂

Så även om det blir fullt upp med alla besök så är det mysigt, för det är ögonblick vi kommer minnas för alltid. När vi sitter i soffan med bästa vänner, berättar förlossningshistorien, skrattar mellan tårarna och pussar på Dante. Igår fick Chloé träffa honom (våra bästa vänners dotter som är 3 år, för er nya besökare här inne!) och det var sååå fint att se hur peppad hon blev och hur mycket hon hade saknat oss över sommaren.

Vi hörs snart igen, tänkte passa på att få upp en Frågor med Forni innan förlossningsberättelsen. Puss!

  1. Åh!!! Ryser i hela kroppen av dina fina inlägg om er fina, bedårande son! Jag kan inte vänta tills förlossningsberättelsen kommer upp…sköt om er! Kramar

  2. Det är så fint att ni delar med er av er resa och varje inlägg gör en så sprudlande glad. Ska bli kul att se hur du växer i rollen!

  3. Michaela du är en sån fantastisk person. Ditt lugn, din klokhet och harmonin du utstrålar inspirerar mig dagligen. Jag är genuint lycklig för din och Damons skull, att ni fått er ljuvliga son. Allvarligt, kan man vara så söt som han är? Det är galet. Ta hand om dig och njut av bubblan. Jag ser fram emot att vara i den en dag jag med. Kramar!

  4. Det är ofta man ser nyfödda lite överallt, men du har ju skapat världens vackraste barn?! Jisses vilka ögon han har, blir helt hypnotiserad.

  5. Stort grattis till hela familjen, han är bedårande! 🙂 en helt annan fråga…Hur gör ni kokoskaffe?:)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi