Åtta dagar

Hej älsklingar

Idag är Dante åtta dagar gammal och för varje dag blir livet lite mindre läskigt och lite mer självklart. Kärleken växer och tryggheten i att vara förälder likaså. Det är jobbigt med värmeböljan just nu, men om några dagar blir det svalare igen och vi kan slappna av lite. Inte kul med en spädis i värmen <3

Det finns så otroligt mycket att dela med sig av, jag ser VERKLIGEN fram emot att få göra det men vill göra det i min takt. Så skönt att det är semester för er alla nu så vi kan ta saker i lugn och ro. Dessutom har alla sagt åt mig att njuta av bebisbubblan så jag försöker göra precis det och inte stressa med sånt man ”borde” göra, oavsett vad det kan tänkas vara. Jag ägnar dagarna åt att vara med min gudomliga lilla bebis istället.

Nu börjar han vakna här i sitt lilla nest, ligger och tittar och njuter av fläktens bris som svalkar hans lilla kropp. Så jävla gullig så jag DÖR.

Det var det. Ett snabbt hej från en bubbla jag för alltid kommer titta tillbaka på med värme i hjärtat. Fasiken vad coolt det här är, och herregud vad mäktig förlossningen var. Allt är liksom läskigt och skört och jobbigt men samtidigt det bästa jag varit med om? Så speciellt hela grejen.

Vi hörs snart igen, hoppas ni har riktiga ljuvliga julidagar och njuter av livet.

  1. Grattis till er son!! Måste bara säga att du/ni gör helt rätt som ”låser in er” i bebisbubblan. Den tiden kommer aldrig tillbaka, och är fantastisk att se tillbaka på och minnas. Även om det är lika underbart när barn två eller tre o.s.v. kommer, så är det något speciellt med första barnet. Då man bara behöver bry sig om en enda bebis behov. (Antar att det iof är samma om första barnet är tvillingar eller så, men det är inget jag själv har erfarenhet av). Njut!!

    1. Tack snälla <3 Ja alla har sagt åt oss att inte stressa ur bubblan så vi har verkligen tagit tillvara på det. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi