Dante Forni

Nu är han här, vårt mirakel. Vet inte var jag ska börja men kommer naturligtvis dela med mig av hela historien när vi är redo.

Nu? Bebisbubblan 💙

  1. Stort grattis ❤️ Känns som att ens kompis har fått barn, eftersom jag läst din blogg dagligen i 8 år nu! Hoppas alla ni mår bra! Stor kram!

  2. Aldrig varit så taggad på en förlossningsberättelse förut! Haha. Och han är SÅ otroligt söt, tycker sällan att nyfödingar är så där gulliga men ajajaj vilket GULL. GRATTIS till er! <3

  3. Wow! SÅ himla fin! Stort grattis! Han är fantastisk och DU är fantastisk som har fött denna lilla skatt. Njut <3

  4. GRATTIS MICHAELA! Hoppas hela familjen mår bra! Jag har sett honom på insta och han är helt ljuvlig! Gulligaste jag sett i mitt liv!

  5. Välkommen Dante! Har gått och väntat här i cybervärlden och hoppas att ni mår bra 🙂 Som ngn sa, känns som att ngn man känner fått barn. Vilken tur han har som fått dig som mamma <3

  6. Stort Grattis till et. Även jag såg bilderna på insta. Han är jättefin. Välkommen till ett nytt kapitel i ert liv. Nu kretsar mycket kring er son. Njut nu i massor 💗💗💗

  7. Grattis till underverket! Han är overkligt fin!! <3 Njut av bebisbubblan och ta all den tid du behöver. Jag hoppas innerligt att du känner noll stress inför att vara "tillbaka" online inom X antal dagar/veckor. Det här är er tid.

  8. Stort grattis till föräldraskapet! Vill också kommentera med lite motvikt till ”njuuut nu”, för gudarna ska veta att det kan vara tufft den första tiden med sin bebis, med omställning, sömnbrist, amning, förlossningskomplikationer osv. Att välkomna en ny människa till världen är inte bara häftigt och magiskt, det är också slitsamt, smärtsamt och omtumlande. Så hand om er, släpp all press på hur saker ”ska vara”. Det kommer att bli precis som det är meningen att det ska bli. Kram på er.

    1. Gud vilket skön kommentar, för precis så är det. Njut ibland och sjukt tufft ibland med sömnbrist, gråtande bebis och allt vad det är. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi