En underbar helg i Stockholm

Såhär såg jag ut i fredags!

Klänning från Zara, jeansjacka från 2nd Day, skor från Gucci, väska från Chanel.

Jag hade två möten på förmiddagen, det första var en frukostdejt med Lollo som var tillbaka från två veckor i L.A.! Man går om varandra så mycket under sommaren fastän man jobbar ihop så det var härligt att hinna ses en sväng innan bebisen kommer.

När klockan slog lunch tog jag mig bort till Gamla Stan för att äta lunch med Steffi.

Vi åt på Österlånggatan 17 och båda tog dagens wallenbergare. Steffi jobbar i Gamla Stan och jag antar att det kan ha sina nackdelar, men för mig som aldrig är där var det så mysigt att spana på alla turister som strosade fram i de små gränderna!

Eftersom vi inte reser bort i sommar insuper jag alla mina vänners semesterhistorier istället, jag blir genuint lycklig av att höra när folk har haft det bra på sina semestrar. Om jag blundar kan jag liksom känna hur det känns att vara där, oavsett om det är en beach club i St Tropez eller en pittoresk by på Sardinien. Som ni vet så älskar jag att semestra i Sydeuropa om somrarna så jag får leva genom mina vänner denna sommar!

På eftermiddagen öste regnet ner så jag skyndade mig hem, bäddade ner mig i soffan och åt godis resten av eftermiddagen. Hade sjuka sammandragningar så kunde inte lämna soffan på sisådär fyra-fem timmar.

När D kom hem lagade han middag till mig: kycklingjärpar med svart ris och sallad. MUMS!!!

Så blev det lördag och vi hade bokat in en heldag på Harry & Nellis lantställe. Det var strålande sol och vi var taggade på kompishäng.

Kom ut till världens härligaste ställe, drack lemonad i skuggan och pratade ikapp sen vi sågs sist.

De bjöd på en helt otrolig sommarlunch med grillad lax, färskpotatis, sparris, hjärtsallad, ärthummus och massa annat gott. Allt var tio poäng även om Harry råkade tända eld på grillen när han och D glömde bort den för en stund pga några motorbåtar som åkte förbi, haha? Chocken när jag och Nelli bara “eeh… det brinner…”. Allt gick bra dock och brandsläckaren var inom räckhåll 🙂

Vi kom hem sent, vid åtta-tiden, så då beställde vi hem Foodora som vi åt framför en film.

Det blev söndag och jag åt rostat levainbröd med ost och leverpastej till frukost.

Sen piffade jag mig för ännu en dag av kompishäng i skärgården!

Klänning från H&M, sandaler från Flattered, skärp från Gucci, solisar från Thierry Lasry

Vi åkte ut till Linn och Mattias – så glad att vi hann med en ordentlig kompisdejt mellan deras resor och ankomsten av vår bebis!

De bjöd på världens härligaste och godaste lunch – torsk med egenodlad potatis (!), skirat smör, pepparrot, hollandaisesås och pressad citron.

Och sen fikade vi med kladdkaka, jordgubbar och bullar.

Jag är ju van vid att träffa Linn flera gånger i veckan eftersom vi delar kontor, men nu har vi inte setts på kanske två veckor så vi pratade non stop i fem timmar 🙂

När kvällen kom åkte vi hem igen, åt rester till middag och påbörjade säsong tre av True Detective.

Kanske världens härligaste helg!

  1. Alltså vad GÖR era vänner? 🙈😂 alltså vilka sjuka hus, måste ju kosta en och kanske flera förmögenheter?

  2. Åh vilka mysiga dagar! Är nyfiken på Stefanie, hon verkar så härlig! Vad jobbar hon med? Har hon en blogg också kanske?

  3. ÅH sett att lillkillen äntligen kommit, miljoner grattis kramar och njut av er bubbla <3 Ser framemot att höra om det sedan när du känner dig redo för att dela det här men kom ihåg att inte stressa med det, vi trogna läsare väntar alltid. Hoppas ni mår bra <3 KRAM!

  4. Stort grattis till er lilla Dante! Sååå mysigt. Ska bli så himla spännande att höra om allt sen når du orkar och får tid. Stor kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi