Kärleken till en dator och middag på Villa Källhagen

Ska vi titta på lite minnen från förra veckan? Juli, i Stockholm, höggravid. Det har varit mysigare än vad jag trodde!

Då och då sitter jag på balkongen och jobbar på eftermiddagen. Fixar mellis, sätter på Sonos-högtalarna och låter mjuk musik fylla lägenheten och balkongen.

Jag får ofta frågor om mitt tangentbord haha, såhär ser tangentbordet hos en person som älskar att skriva ut i guess! Jag älskar min lilla guldiga dator, det är en av mina mest kära ägodelar, men nu börjar den bli lite skruttig och till hösten är det nog dags för en ny :'( Bildar ni också en tajt relation till er dator? Vi går igenom så mycket ihop så det känns sorgligt att lämna den bakom mig. Lite tid till hoppas jag att vi får ihop <3

En kväll åt vi middag på Villa Källhagen ute på Djurgården med D’s familj. Solen flödade in i restaurangen och jag drack lemonad till min fisk & skaldjursgryta.

Såhär glad var jag i torsdags när jag dansade in i vecka 40!

Jag läser Föda utan rädsla-boken just nu, som är skriven av Susanna Heli som vi var på profylaxkurs hos. Jag vet så otroligt många kvinnor som har hittat kraft utifrån Föda utan rädsla och nu när jag läser kan jag förstå varför. Det finns (oväntat) mycket inom graviditet och förlossning som inte alls är peppande, bara skrämmande, men den här boken hjälper mig att hitta tillbaka till mitt grundfokus. Dvs. glädjen som jag har känt i att jag ska få föda mitt barn. Det är många som hela tiden ska skrämma upp en med olika historier och jag kände mig lite vilsen ett tag, men som sagt så hjälper den här boken mig att känna mig peppad igen.

Den här sidan tyckte jag extra mycket om, jag gillar när det finns frågeställningar i böcker som man får fundera över själv. Det finns så mycket mening med en förlossning och det är viktigt för mig att komma ihåg det och inte fastna i rädslan för smärtan!

Jag var hos Studio Paavola och fixade fransarna i torsdags också. Gör ju manikyr, pedikyr och fransar på samma ställe vilket betyder att jag är där tre gånger i månaden och har varit det sen första salongen öppnade för kanske sex år sen. Förstår ni hur mycket det är haha? Salongen är nästan som hemma för mig!

En kväll lagade D gambas pil pil som blev sjuuukt gott, kändes som att vi var i Spanien för en kväll!

Och så kom jag upp i 100 000 följare på Instagram – WOW! Det känns så roligt att så många vill följa min resa i mina olika kanaler, alla kanalerna har ökat under graviditeten och jag har kämpat med att hitta en balans mellan sånt jag brukar uppdatera om och min graviditet. Såhär på slutet har det naturligt nog blivit mest fokus på graviditeten, för det är liksom det största i min värld just nu. Senare i höst ser jag fram emot att hitta den där balansen igen mellan mammaliv och alla andra intressen: karriär, relationer, skrivandet, ångest, utbrändhet, kläder, beauty, tv-serier, böcker, vardagstankar, yoga, resor you name it.

Det har i alla fall varit så sjukt roligt att dela med mig av gravid-resan och jag är glad över att så många andra också verkar tycka det.

Nu måste jag ta en liten skrivpaus men kika in imorgon igen för helgen i bilder, jag tror att jag skriver det inlägget redan ikväll ifall att jag drar till BB i natt, man vill ju inte missa en helg i bilder på bloggen heheh. Puss!

  1. Det har vart sååå roligt att följa din graviditet, du strålar som jag vet inte vad! Jag har fött två barn utan smärtlindring och jag skulle kunna göra om de igen och igen och igen! SÅ mäktigt är de! Du har det bästa framför dig! LYCKA TILL!

  2. Min förlossning var det häftigaste jag gjort. Faktum är, jag älskade det! Hade verkar i 20h, sen in till sjukhus för epidrual och lustgas och sen 20min ac krystning (hello ring of fire 😱). 24h tog det allt som allt. Men jag skulle höra det igen vilken dag som helst! Så häftigt och mäktigt! Men ofta när jag pratar positivt om min förlossning med blivande mannen får jag kommentarer som ”vad uppfriskande att göra en positiv upplevelse!”. Verkar som att det är mest de negativa historierna som sprids vilket är synd! Jag älskade att föda. Jo, på riktigt! Du har en riktigt häftig upplevelse framför dig ☺️❤️

  3. Du har verkligen hittat en bra balans mellan dina olika intressen och ditt gravid-liv, tycker jag. För mig som ännu inte är gravid eller har varit, så har de ändå varit spännande att få följa resan. Du har modigt och ärligt delat gravidlivet med sina toppar och dalar, så som livet alltid är – gravid eller ej 🙂
    Nu hoppas jag ni får tid att njuta av bebisgoset – största grattis till den nye medlemmen i Forni <3 Ser fram emot att få läsa om familjeliv, bebis, yoga, resor, mode, tv-serier och middagar. Kram på er!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi