WEEKLY PLANS

God morgon vänner,

Vecka 40 och två dagar kvar till BF (!!!). En sak jag inte förstår: Jag har ju gått in i ny vecka på torsdagar men BF är på onsdag, alltså 39+6, men jag trodde BF var 40 fullgångna veckor? Får inte riktigt ihop ekvationen, men kanske har supergravidhjärna bara…

Anyway, svårt att skriva om veckans planer när man liksom, kanske, förhoppningsvis, kommer ha

Föda barn

på schemat.

Sjuk grej ändå.

MEN fortsätter på mitt spår med att planera in en jobbgrej och en privat grej om dagen, för att inte känna att livet står still, så det kommer jag göra även denna vecka. Skillnaden mellan den här veckan och de tidigare är att det inte får vara så stora grejer eftersom oddsen för att jag kommer hinna med dem minskar för varje dag. Enligt statistiken är det störst chans att han kommer någon gång mellan onsdag och söndag. Ih!

Veckans jobbgrejer: Jag ska blogga varje dag, skriva ihop den sista graviduppateringen till FORNI, jag ska gå igenom ett samarbetsförslag till en kund och rensa ur mejlen när jag ändå har lite tid över.

Veckans privata grejer: Idag ska jag på gravidmassage, fick tag på en akuttid i fredags så hoppades nästan att han skulle hålla sig inne till i eftermiddag, haha! Jag har fått sååå ont i ryggen senaste dagarna så behöver lite kärlek. Imorgon har jag en prel. dejt med Margaux inbokad och senare i veckan ska jag träffa Marith. Sist men inte minst har vi ett besök hos barnmorskan på onsdag!


Foto

  1. Njut av lugnet. När barnet kommer kan det vara så att man inte har tid för allt man borde eller vill göra. Snart är han här, jag gissar att han kommer imorgon 🙂

  2. 39+6 är 39 veckor och sex dagar, alltså precis 40 fullgångna veckor. På ”sjukvårdsspråk” använder man sig alltid av det exakta tex hon är i vecka 39+6, medans i alla appar mm så säger man att man är i vecka 40 så fort du är i 39+0, då du har börjat gå in i 40e veckan. Makes sense? Lite krångligt att förklara!

  3. Så spännande! Min lilla bebis kom 26 mars, nästan 20 dagar innan bf. Verkligen mysigt med bebis. Stort lycka till! Kommer gå strålande 😍💪

    1. Men åh, tack snälla! Vad roligt att du hängt med så länge, hoppas du fortsätter följa med i nästa kapitel av mitt liv. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi