Halvårsreflektion, tips på böcker om personlig utveckling & Glossier – är det värt hypen?

Ni är väl inne varje vecka på FORNI och spanar in alla artiklar? Kommer upp riktigt bra material nu under sommaren – missa för Guds skull inte! Här är några favoriter:

Halvårsreflektion: Så skapar du ditt drömår 2019!

Sex månader har gått av året och det är sex månader kvar. Det betyder att det är dags att göra en halvårsreflektion – perfekt grej att göra på semestern också! In på artikeln för att få hjälp med hur du på bästa sätt reflekterar över året hittills.

Produkterna Nicole Falciani köper om och om igen

För er beautyälskare låter vi någon vi inspireras av varje månad dela med sig av produkter man inte klarar sig utan. Se vad Nicoles beautyfavoriter är!

Hur jag följde min dröm och blev yogalärare

Jossan har under våren skrivit en artikelserie för oss om hur hon utbildade sig till yogalärare och hur hela den resan kändes. Nu är sista delen uppe! Man blir SÅ taggad på att följa sina drömmar när man läser detta.

Tre stylingtips inför semestern

Moderedaktör Tess guidar oss igenom de finaste valen av årets semestertrender!

Sommarläsning: 7 boktips om personlig utveckling

Det är många som vill ha boktips nu under semestern och gärna något som kan hjälpa en i ens personliga utveckling. Jag har listat mina sju favoriter i den här artikeln!

Är Glossier värt hypen?

Lollo har djupdykt in i ett av beautyvärldens just nu trendigaste varumärken, Glossier, och testat i stort sett varenda produkt. Vilka är bäst och vilka kan man skippa? Är det verkligen så grymma grejer som man har hört? Älskade denna artikel!

De bästa tipsen för att dejta på Tinder

Vår dejtingexpert Stephanie guidar oss igenom Tinder-djungeln. Skrattar alltid högt när jag läser hennes texter! Älskar folk som delar med sig av sitt singelliv.

*

Förutom dessa har vi hundratals briljanta artiklar och nytt innehåll kommer upp varje dag på sajten så dont miss it!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi