Onsdag och perfekt väder

Hej från balkongen,

Stockholm bjuder på 22 grader idag vilket är en perfekt temperatur om man vistas i skuggan tycker jag. Om jag fick välja mitt drömväder hade det sett ut såhär:

22 grader dagtid med växlande molnighet, 18 grader på natten
Soluppgång vid 06, solnedgång vid 22 ★

Vilket är ditt perfekta väder?

Det är sju dagar kvar till BF idag vilket är prick en vecka vilket såklart betyder att det mesta av min tankeverksamhet är riktad mot förlossningen. Det går liksom inte att låtsas som att något annat är lika viktigt. Däremot måste jag säga att jag har mer ork nu än för några veckor sen, antar att det är stressen som släppt. Jag jobbar några timmar om dagen och pysslar med mina små projekt på ett helt lagom sätt. Är väldigt tacksam över det.

Nu ska jag hämta in Mathem som knackar på dörren när som helst och så jobba en timme till innan middagen. Det blir pizza och (alkoholfritt) vin ikväll! Jag känner att jag behöver fira lite och påminna mig själv om att det faktiskt är semester nu, även om jag inte ligger på en sandstrand i Sydeuropa.

Puss, ha en härlig kväll!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi