Citron & Mimosa

Jag hittade ett så fint svenskt varumärke, Garbo & Friends, med babygrejer som jag bestämde mig för att klicka hem lite saker ifrån. De hade en kampanj under mors dag så det fick bli en mors dag-present till mig själv 🙂

Det blev ett påslakanset i beige med citroner på som är så fint så jag nästan svimmade när jag såg det! Köpte det till vagga och har nu bäddat hans lilla säng med det som ni kanske såg i videon igår. Sen blev det tunna burpes i 3-pack, jag älskar mönstret med mimosa-blommorna. Det blev även ett överdrag till skötbordet i samma mönster, blev så förälskad i printet!

Gud så mycket fint det finns till baby där ute på marknaden, jag har verkligen behövt hålla mig för att inte gå loss allt för mycket utan bara köpa sånt som vi behöver eller som jag verkligen vill ha. Nu är allt inköpt och jag är så nöjd – bara ljuvligt fina saker och ingenting onödigt (beror på vem man frågar, haha…).

Välkommen ut lillis!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi