WEEKLY PLANS

God morgon solstrålar!

Oj vilket bra humör jag vaknade upp på idag. Jag sov i nio timmar (!) med bara två kisspauser (!!). Jag blir så lycklig för varje natt jag får sova bra, för det betyder att jag samlar på mig energi inför förlossningen. Drömmen är ju att vara så utvilad som möjligt när den sätter igång, så att man har den energi som behövs inför sitt livs maraton. Jag har för mig att man bränner 500 kalorier i timmen under förlossning och att en förlossning är likvärdig med just ett maraton i energiförbrukning, så man fattar ju vilken uppladdning som krävs. Bra mat, bra sömn, utvilad och grundad. Där får fokuset ligga fram till dagen D.

I fredags och lördags hade jag en känsla av att han kanskekanske var på G, det är första gången jag har den känslan men igår vaknade jag upp och mådde helt “som vanligt” igen. Det är ju SÅ JÄVLA SPÄNNANDE att inte veta när man ska få träffa ens barn och från i fredags har jag känt att varje dag är potentiell julafton. Riktigt häftig känsla.

*

Jag är väldigt nöjd över min taktik jag har såhär tiden innan BF – att hela tiden ha små projekt som håller mig sysselsatt för att inte bli galen av längtan och väntan. Varje dag har jag ett jobbprojekt och ett privat ärende som behöver göras och det får tiden att gå på ett behagligt sätt, utan att jag anstränger mig för mycket.

Veckans jobbprojekt: Fakturera & betala fakturor, skicka in kvittoredovisning till min redovisningsbyrå, blogga, skriva en artikel, spela in sista “Gravid Vecka för vecka” innan förlossning, gå på ett möte, skicka iväg och göra klart första lilla samlingen av ett projekt jag håller på med och sist men inte minst… rensa datorn!

Veckans privata projekt: Hämta ut paket på posten (måste sluta beställa saker, haha), åka till IKEA och köpa garderobsförvaring, luncha med William, luncha med Sara, fixa ögonfransarna och gå på manikyr.

Vi får se om jag hinner allt, nio dagar till BF idag 🙂


Foto

  1. Aaah ja fy fan, jag var allt annat än utvilad när jag födde.
    De tvingade i mig nyponsoppa mellan krystningarna. Och första natten hemma.. då var det lääängesen som jag sovit så gott!
    Sover dåligt utan att vara gravid, så det var kämpigt!
    Glad för en dotter som sov bra på natten sen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi