Torsdagsmorgon

Hej små gullnosar,

Kan fan inte ta in att jag går in i vecka 39 idag. Nu är det så nära så nära så nära att det är helt sjukt!!!

Vecka 39, trodde aldrig jag skulle komma hit, och nu står man här. Babyrummet är klart och ska filmas idag, alla hans saker förutom skötbädden är på plats (den hade kommit på villovägar men levereras imorgon!), BB-väskan är nästan färdigpackad och står i hallen, babyskyddet står redo, Cellaviva-boxen likaså (vi ska spara stamceller, mer om det i dagarna).

Alla hans kläder är tvättade och ligger i sina lådor. När jag kikar in i det rum som i höstas var mitt arbetsrum, står där en klädställning med minimala jackor och en spjälsäng som jag i flera år tänkt att “den där ska jag köpa när jag blir gravid”.

Så hamnade man här på slutet, till slut.

*

Idag ska jag som sagt filma veckans gravidvlogg där jag kommer visa upp hans rum – finally! Sen ska jag iväg och luncha med Alexia & tjejerna, har saknat dem så det blir mysigt. Har ganska mycket energi efter en lugn men ändå effektiv vecka vilket känns skönt. Jag är i fas med allt men har ändå saker att göra, precis lagom för mig just nu.

Ha en fin morgon så hörs vi lite senare. Puss!

  1. Viktigast i BB-väskan: Torkade aprikoser eller katrinplommon, tro mig, du vill inte bli förstoppad efter förlossning, knapra i dig några stycken så snart som möjligt för att hålla allt smooooth. Mvh 4-barnsmamma

    1. Så bra tips! Födde mitt första barn förra året och tro mig, nästa gång blir det att förebygga med aprikoser/katrinplommon, haha. De va som en andra förlossning några dagar senare 😂 INTE kul att va förstoppad efter barnafödande.

  2. Hej Michaela, kan inte du skriva mer om hur lång tid det tog för dig att bli gravid? Tycker man kan tolka från tidigare inlägg att det inte var helt enkelt? Jag är i din ålder och är mitt uppe i det nu och har försökt några månader utan resultat. När började ni? Hur tänkte du kring alkohol och rökning under tiden? Kunde du koppla bort tankarna från graviditetslängtan emellanåt? Hur kändes det för dig när det gång på gång inte fungerade? Själv kan jag känna att jag satt livet på paus så jag är nyfiken på att höra hur du gjorde. Kram!

  3. Åh vad mysigt! Ni har en helt underbar tid framför er. Typ avis trots att jag verkligen inte skulle kunna hantera en till liten bebis med två små galningar hemma. MEN den där fösta tiden med sitt första barn är underbar så njut. Puss & kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi