Babyshower, poolhäng och Surfers

Och så blev det helg, förra veckan också. Den var välbehövlig och helt perfekt. I fredags hämtade mamma och pappa upp mig utanför kontoret så åkte vi till Bergianska Trädgården för att njuta av det fina vädret.

Jag var svettig men glad.

Efter en promenad åt vi lunch på det gamla orangeriet. Gazpacho för mig, mums. Sen handlade vi blommor och så fick jag skjuts hem!

När jag kom hem mötte jag upp Bosse för en fika på vårt stammisfik och efter ett tag joinade Petra, Carro och Oskar på aw. Älskar sommardagar som denna!!

Kvällen bestod sedan av lax och tv-serier. Helgkvällar och vardagskvällar smälter samman när man är gravid på något sätt, vi gör liksom ingen skillnad på dagarna sen några veckor tillbaka. Äter det som finns i kylen, väntar, pratar.

I lördags blev det stekta ägg och rågmackor till frukost. Jag hade sovit helt fruktansvärt dåligt natten innan pga lite grejer som ni kanske minns, så på fredagskvällen kände jag mig nästan bakfull av tankar och känslor och utmattning. Skönt då, att få somna och sova en helt okej natt (gick bara upp fyra gånger, livet som höggravid haha…).

Vid elva blev jag upplockad av dessa skönheter, så åkte vi ut till Artipelag i Gustavsberg för att överraska Ida med hennes babyshower! Jag, Sara och Ida är ju alla tre i samma vecka. Fortfarande helt sjukt, haha.

Petra och Sara redo för att skrika “SURPRISE!”

SURPRISE!

Fina Ida, så mysigt att få fira dig och lilla gullisen i magen. Längtar efter vårt mammahäng i höst.

Det var brunchbuffé som var heeeelt magiskt god. Rätt pricy men mycket välsmakande. Sill i alla dess former, gubbröra, skagen i mängder, färskpotatis med brynt smör etc. En sommarbuffé utan dess like! Jag åt tills jag knappt kunde röra mig, haha.

Smulpajen på dessertbordet ska vi inte ens tala om…

Så öppnade hon alla fina presenter och vi “ooo:ade” och “ååå:ade” över alla pyttesmå plagg.

Efter en helt ljuvlig dag åkte jag hem och hade ensamkväll. Åt tortellini, kollade på serier och bara tog det lugnt.

I söndags blev det gröt till frukost.

Sen tog vi oss bort till Clarion Sign där vi läste böcker, badade i poolen och solade.

För att några timmar senare möta upp D’s familj för söndagsmiddag på Surfers. Älskar verkligen Surfers i Humlan, synd att det är så litet och alltid fullt, antar att jag inte är den enda som gillar stället 🙂

Jag började med en sommardrink fylld av jordgubbar och vattenmelon, JA TACK!

Sen delade vi på hundra smårätter som alla var riktigt goda. Favoriterna var räkbollarna och revbensspjällen – tio poäng!

Och det var den härliga lilla helgen ♥!

  1. Tycker det är så trevligt att ni umgås med båda din och Ds familj. Känns som att det är många som bara vill vara med sin familj. ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi