Min graviditet: Vecka 38

I Gravid Vecka för Vecka pratar jag om mina tankar inför förlossningen den här gången! Ni får följa med när jag tvättar bebiskläder och så blir jag tårögd när jag pratar om vissa saker. Man är verkligen ett hormonellt, svettigt vrak såhär på slutet av graviditeten ♥

Och veckans graviduppdatering hittar du här (klick!)

 1. Hej Michaela,
  Jag har en fråga till Frågor med Forni. Jag har ganska nyligen hittat hit och älskar din blogg och den energi du utstrålar <3. Kanske har du pratat om detta tidigare men jag undrar var du hittar din motivation till att yoga och meditera. Jag vill så gärna lära mig men tycker tyvärr det är lite för dyrt att gå till en yogastudio samt att det (otroligt nog) känns svårt att faktiskt ta tag i det hemma. Har du några knep för en nybörjare som behöver finna lugn och trygghet i sig själv?
  Kram <3

 2. Ingen stress med barnrummet. I början sover man ju med sin bebis och den vill va nära. Vissa i flera månader/ år 🙂 men alltid mysigt och skönt med ordning och reda såklart.

 3. Hej! Undrar ifall du kommer använda dig av någon särskild teknik/hjälpmedel/annat under förlossningen? Typ om du har några önskemål hur förlossningen ska gå till – för visst får man komma med sånt? Finns t.ex. en teknik som heter ”finska greppet” (ej att förväxla med finska rycket hahaha) där bm på något sätt håller emot bebis så att mamman inte spricker lika lätt? Eller om du önskar föda i vatten eller nåt sånt? Förlåt för mina dumma frågor, vet verkligen inte mycket om förlossningar utan bara lösryckt prat jag hört 🙂 Heja dig och lycka till! Längtar tills bebis kommer.

 4. Så mysig video! Känslorna är ju många och stora sådär på slutet 🙂 Jag hade precis samma inställning som dig inför min förlossning, och vet du? Det gick hur bra som helst. Det var jobbigt, de gjorde ont som fan, ungen ville inte sjunka ner osv. Men han föddes och han var perfekt. Jag är så glad över att jag hade inställningen att det kommer gå bra, jag kan ju inget kontrollera på förhand så lika bra att fokusera på att må bra och försöka vila inför. Tycker de är så tråkigt när folk säger ”vänta du bara…” osv. Det kommer gå hur bra som helst och som du säger så är förlossningsvården otrolig!

  ps. jag hade inte heller klart bebisrummet i vecka 38 🙂
  Stort lycka till!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi