Frågor med Forni

Kommer aldrig hitta en bättre podd! <3 Men du är så värd lite mammaledighet och du gör helt rätt i att pausa! Jag ser dock verkligen fram emot till att få höra era röster på söndagarna någon gång i framtiden igen!

Till ett annat ämne – har du något tips på rak arm på hotell i New York?

Kram på dig och ha en skön vecka!

Tack tack tack fina du!

The Standard är en klassiker på bra läge (tycker jag). Det är det bästa hotellet jag bott på i NYC! Puss

Hej! Har en fråga till Forni-frågorna 🙂 har fått en rätt nice bonus på mitt jobb, så tänkte fira det med en ny väska (firade även att jag landade jobbet för ett år sen med en Mulberry-väska hehe). Nu vill jag ha en lite mindre vardagväska. Inte för pyttig, har kollat på Gucci Dionysos medium och en Fendi Peekaboo du har. Men trots att jag har råd skaver det lite att lägga 40k på en väska, det har jag aldrig gjort… har du några andra tips? Kanske på max 20-25k

Men gud GRATTIS TILL DIG!

Jag är en sucker för YSL så jag hade spanat in någon väska därifrån om jag var du. Annars hade jag kollat vintage, typ Vestaire Collective, där kan man hitta 2hand Chanel i fint skick för den prisklassen (alltså 20-25k). Lycka till och grattis igen <3

GE MIG ALLT OM DYSON-fläkten! Hur är den? Nöjd? Detaiiiils :))

Haha, så många frågor om min fläkt <3

SÅ JÄVLA NÖJD ÄR JAG!!! Att ligga med min fjärrkontroll framför fläkten är typ livet. Perfekt bris och håller mig sval, den är min bästa vän. PUSS!

Hej! Kan du tipsa om bra basplagg? Tishor/skjortor etc. gör inget om det kostar lite bara det håller kvalitén/färgen/formen. Du brukar ha så bra koll!

Kolla sajter som typ Wakakuu, de har bra utbud av basplagg av bästa kvalitet. Det är ju svårt att säga ett märke som gör superbra basplagg utan handlar nog mer om att sikta in sig på bra varumärken och sen välja basplagg utifrån dem. Kika här! Kram!

P.s om du vill ha lite mer prisvärt rekommenderar jag COS och Arket!

Hej Michaela! Vad är det för solglasögon du har på dig? Vill ha!!! Otroligt snygga! Kram 🙂

De är från Thierry Lasry. Tack! Kram!

Hej Michaela!
Går också i väntans tider och känner mig lite ”fast” hemma i stan. Hur ser era semesterplaner ut och hur kommer ni att fördriva tiden i sommar?

Hej finis!

Vi har inga semesterplaner, det blev ganska omöjligt eftersom BF är den 17 juli – alltså MITT I semestern. Man vill ju inte åka någonstans veckorna innan eller veckorna efter, vi vet ju inte exakt när han kommer. Så man vill ju hålla sig nära stan och ens BB. Men vi tänker att vi kommer köra på små utflykter nu i juli, typ en heldag på Clarion Signs pool, åka ut till olika badställen, hälsa på Linn och Mattias på landet, hänga hos våra vänner som flyttat till Lidingö, promenera ute på Djurgården och ta dagarna som det kommer.

Det kan ju vara lätt att känna tristess men jag tycker faktiskt det ska bli rätt härligt. Det har varit skönt att inte kunna boka något under en hel sommar, att veta att vi bara ska vara hemma. Jag ser till och med fram emot att bli lite uttråkad (om han bestämmer sig för att komma väldigt sent, hehe).

Försök att hitta på små utflykter ni också, skriv en lista på saker ni kan göra så bockar ni av dem! Jag har ju en hel del jobb trots ”ledighet” så jag jobbar ju ungefär halvtid också.

Puss!

 1. Hej, en fråga, jag och min man har gift oss borgerligt och
  Nu den 20onde juli ska vi ha vår bröllopsfest med familj och vänner och jag har inte kunnat få en klänning du har
  Ur huvudet. Den från asos, lång, mesh och broderad med blommor, tror du hade den på något bröllop. Den är
  Helt slutsåld på asos, både i petit tall matrrnity osv och jag undrar helt enkelt med detta om du är intresserad av att säljs din klänning? 🙂

 2. Hej! Kan du inte skriva ett inlägg vilka saker och plagg som var dina bästa köp under graviditeten😊 samt om det var något som blev onödigt kram! Har hittat hit till din blogg sen du blev gravid

 3. En fråga till frågor med Forni.

  Jag hörde i ett tidigare podavsnitt att du läst en hel del böcker under graviditeten. Har du några bra tips på böcker att dela med dig av som handlar om föräldrarskap och barn? Jag tipsar gärna om föräldramagi och barn som bråkar, fantastiska böcker.

  Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi