Fredagskänslor

Hej fina ni,

Tack för alla kommentarer på går kvällens inlägg!! Jag är helt klart inte ensam om dessa känslor och bara det gjorde att allt kändes så mycket bättre.

I morse läste jag igenom alla era kommentarer, började faktiskt gråta för ni är så snälla och kloka och peppiga. Jag har haft ett riktigt jobbigt dygn, i natt sov jag två timmar mellan 01-03… jag kan inte gå in på detaljer men livet blir inte alltid som man tänkt sig och jag har varit riktigt ledsen. Så när jag satte mig vid datorn när dagen började runt 09, läste jag igenom era varma ord och började gråta. Så fint att ha vänner i er – tack för det. Hoppas att vi kommer ha den här platsen och dela våra tankar och känslor i många år till.

Nåväl, nu sitter jag på kontoret pga var tvungen att ordna med ett par saker, men snart kommer min mamma & pappa och hämtar upp mig. Vi ska till Bergianska Trädgården för lunch och sen köpa blommor för mina dör hela tiden. Har riktig mamma och pappa-abstinens idag ♥

Ha en fin fredag och ta hand om er!


foto

Om man känner sig lite nere kan man bara pinteresta på bebisgrejer, så blir man glad sen igen (det eller hundvalpar, funkar också).

 1. Hejsan! Jag ville bara skriva några rader då det var en sak som slog mig när jag läste igenom ditt förra inlägg där du tog upp dina jobbiga känslor med tvivel som du känt mer och mer.
  Du tog bla upp oron över att bli mamma och oron över att inte ”klara av det”.
  Så såg jag bilden på dig där du satt i solen, med din stora, fina mage och med ett leende från öra till öra.
  Och det som då slog mig är att Michaela, du Är ju redan mamma! Från den dagen då du slutade ta dina preventivmedel så gjorde du dig beredd för bebis, och sen lilla liten började växa så har du varje stund i ditt liv fortsatt att leva för den, för att du ska må så bra som möjligt för att lilla liten ska må så bra som möjligt!
  Tänk på allt du planerat, alla tankar, känslor som skapats genom att du blivit gravid, och det är ju precis vad som en bra mamma gör!
  Så det jag ville säga är att du redan Är en mamma, och en toppen sådan, för du lever för den och dig och för er familj och har gjort sen innan ni plussade!
  Varma kramar!

 2. Har länge velat skriva en kommentar till dig men inte lyckats formulera det förän nu, gör ett försök! Tack för att du så öppet delar med dig av dina tankar!!! Dina blogginlägg hjälper verkligen mig att inse att livet inte är perfekt och att man inte är ensam om att känna vissa känslor eller gå igenom saker i livet. Du skriver på ett sånt träffande sätt! Det finns flera inlägg som jag särskilt lagt på minnet och som jag brukar gå tillbaka till för att få styrka!! Kram och lycka till med bebisen <3

 3. Va jobbigt😳superstor kram till dig❤️❤️❤️
  Hoppas att du snart mår bätttre i det tråkiga..😳💗❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi