Torsdagsmorgon

God morgon snäckor,

Jag har bestämt mig för att köra mer realtidsbloggning nu under sommaren! I vanliga fall är kanske 1 av 3 inlägg skrivna i realtid medan de övriga är tidsinställda, eftersom jag gärna vill att ett ska komma upp på morgonen och ett på eftermiddagen/kvällen. Så att det finns en regelbundenhet här inne. Men på sommaren får alla göra som dom vill så då har jag bestämt att blogga när jag har tid/lust och bara trycka på publicera direkt. I måndags kväll publicerade jag ”helgen i bilder” vid typ tio på kvällen och det har inte hänt på länge, hehe. Kändes bra ändå.

Hur mår vi? Om vi känner efter?

Jag har haft en riktigt skön natts sömn så jag mår bra. Efter bara fyra dagar in i sommarlovet så inser jag ju vikten av det här att vila – på riktigt – som alla har försökt säga till mig. Herregud vad det gör något med dig att koppla av på riktigt. Jag har mått bättre den här veckan än vad jag har gjort på många veckor. Känner hur sommarlovsmyset bara blomstrar inom mig och är sträng mot mig själv – behöver jag sova mitt på dagen SÅ GÖR JAG DET! Ingen prestation eller att lyda tankar som ”men nej, onödigt att sova mitt på dagen när jag kan göra något vettigt istället”. För nu är jag supergravid och ska vila, jag behöver det, för snart ska min kropp förlösa en MÄNNISKA.

Ehh det är för sjukt. Tänkte skriva lite om mina tankar kring att det snart är dags så kika in lite senare igen. Nu ska jag duscha. Puss!


Mammainspiration, bildkälla

  1. Jag har ett önskemål angående sajten! Vore kul om det gick att kommentera/gilla inlägg där med, likt bloggen 🙂

  2. Jag har ett önskemål angående sajten! Vore kul om man kunde kommentera/gilla artiklar och inlägg likt bloggen 🙂

  3. Jag har två barn.. kunde inte förstå det där med att det var en människa i mig som skulle ut ens inför andra barnet. Nu är hon 14 månader och jag känner mig fortf främmande inför att hon (och hennes storasyster) VÄXT I MIG och sen kommit ut. Så sjukt. Kanske man aldrig riktigt förstår.

    1. Jag förstår det för det är verkligen världens sjukaste grej? Det känns verkligen inte som att jag kommer kunna ta in det någonsin!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi