Min graviditet, vecka 37

Gravid Vecka för Vecka handlar denna gång om min babyshower! Jag bestämde mig för att spela in den i samma sekund som jag kom hem från den för att verkligen ha den där förvirrade, svettiga och lyckliga känslan som satt i efter babyshowern. Det ÄR speciellt att bli överraskad och bortskämd, man blir rörd på ett märkligt sätt och speciellt som gravid. De svettattackerna jag fick under dagen av värmen och alla känslor skojar man inte bort, haha.

La även in ett par klipp från själva babyshowern och så visar jag lite presenter <3

Och veckans prat om graviditeten hittar ni här (klick!)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi