TISDAG

Inlägget innehåller annonslänkar

Hello gullisar,

Idag har jag faktiskt knappt plockat fram datorn. Sååå jävla skönt! Igår var jag igång hela dagen: tvättade alla hans saker, tog tag i alla jobbgrejer jag glömde förra veckan, städade hans rum, skrev utkast på artiklar och fixade med samarbeten. Därav bestämde jag mig för att inte göra någonting alls idag för att kompensera. Så idag har jag: ätit saker, kollat på fyra avsnitt Younger, sovit en stund mitt på dagen och sett senaste avsnittet av Handmaids Tale.

En underbar tisdag.

Nu blev det dock en timme vid datorn innan middagen, D ska laga hummerpasta MUMS!!

solglasögon, byxor siden, skjorta siden, scrunchies

halsband, klänning, solglasögon, salty cream, sandaler

Lite fina saker i butik just nu, blev så sugen på sidenskjortan!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi