WEEKLY PLANS

Det här är min första vecka som mammaledig. Helt otroligt ändå, att man hamnade här till slut. Det känns pirrigt och spännande och mysigt. Som ett nytt sorts sommarlov? Jag har såklart arbetsuppgifter löpande trots benämningen ledighet (livet som egenföretagare) men det är på ett annat sätt. Det är inga fysiska möten inbokade i kalendern, podden har avslutats, jag har väldigt få samarbeten inbokade och har satt mejlen på autoreply. Nästa gång jag har något jobbrelaterat som kräver att jag är på en viss plats är i slutet på augusti, vilket betyder två månader utan. Det har inte hänt sen jag tog studenten! Som sagt, en otrolig känsla. Jag ska verkligen ta tillvara på den här tiden och dessa ljuva sommarveckor.

Vad har jag på veckans agenda då?

Idag kommer våra nya gardiner som jag har beställt som ska monteras upp! Hur vet man att man är vuxen? Jo, man längtar ihjäl sig efter nya gardiner och tycker det är fullt rimligt att lägga x antal tusen på dem. Hehe. Det är tunna linnegardiner som ska hänga bakom våra beiga mörkläggningsgardiner i sovrummet. Jag vill kunna få in ljus men ändå ”skyla” rummet nu när vi får bebis, ifall att man ligger och ammar mitt på dagen eller så. Då blir det för deppigt med bara mörkläggningsgardiner och dessa som jag har beställt är sååå fina.

Haha, nog om gardiner.

Förutom det så har jag dessa saker på agendan i veckan:

Tvätta lillis alla kläder och saker, packa klart BB-väskan, vänta in leveransen på de sista grejerna som inte kommit än till honom, hämta ut paket på posten, blogga varje dag (har massa roliga inlägg sparade!), skapa två stycken samarbeten, gå på pedikyr, skriva två artiklar och så har jag ett par kompisdejter inbokade.

Och om jag orkar: rensa datorn som är överfull och verkar vilja lämna mig (NEJ DATORN), sortera sista grejerna som ska till min redovisningsbyrå innan semestern och rensa mina lådor hemma som börjar svämma över av oklara grejer…

En alldeles perfekt första sommarlovs-vecka om ni frågar mig.

Nu kom gardinkillen så jag ska spana in gardinerna (haha). Ha en fin måndag så hörs vi lite senare,
Puss!


Bild

  1. Hej fina du!

    Hoppas denna kommentaren ska peppa dig men alla graviditer är såklart olika:)
    I slutet av min första graviditet hade jag också mycket sammandragningar till och från under 3 veckor innan lilla tjejen väl kom. Det var frustrerande men fördelen upplevde jag var att min smärtgräns hela tiden flyttades så jag upplevde inte värkarma under förlossningen som olidligt smärtsamma. Tror att jag liksom vande mig vid smärtan under de 3 veckorna och att dem succesivt ökade istället för att bara komma pang på.
    Stort lycka till

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi