Sommarlunch, midsommarfirande och lugnet

I torsdags började helgen, för vissa innebar det även semester och för min del föräldraledighet! Mycket att fira med andra ord. FORNI och Her Hour hade bokat in sommarlunch på Grand Hotel. Otroligt härligt.

Tjejerna tog in drinkar och champagne, jag avnjöt en punch som var magiskt god och sen tog vi in massa mat.

Jag och Uchenna. Jag älskar Petras team och är så glad över att vi alla har så kul tillsammans! Vi peppade till nästa tillställning för då blir det stökig utekväll på agendan. Jag har ju varit gravid under nästan hela tiden som Emelie och Lollo jobbat för mig så vi har inte haft en stök-kväll tillsammans än. Ser fram emot det, vi har redan storslagna planer :-))) *nybliven mamma och kommer däcka på stället efter två glas vin*

Efter en riktigt lugn torsdagskväll vaknade vi upp till fredag och midsommarafton!

Jag gjorde mig midsommarfin i lila gravidklänning från Asos Maternity (liknande här – annonslänk!), sandaler från Zara & väska från By Malina.

Två blivande föräldrar!

Vid halv tolv åkte vi som sagt ut till Linn och Mattias dit 18 vuxna och 3 barn var utbjudna för ett traditionellt midsommarfirande. HerreGUD så generöst de styrt! Fantastiskt uppdukat midsommarbord och all dryck man kan önska, jag varvade alkoholfritt bubbel med ginger ale. Mums.

Och så ett smarrigt midsommarbord på det. Jag älskar sill och njuter alltid extra vid högtiderna då det vankas sill och potatis. Kanske är det extra gott för att man inte äter det så ofta? En silltallrik på restaurang brukar i och för sig slinka ner varje sommar, eller minst en 🙂

Jag och alla URTJUSIGA tjejer som var på plats!

Efter en lång och härlig lunch gick vi ner till bryggan och boulebanan där det vankades trekamp: boule, dart och luftgevär uppdelat på fyra olika lag. Vi tog med oss massa dryck ner och barnen sprang runt och härjade medan de vuxna lekte (på blodigt allvar haha!).

Efter någon timme serverades det jordgubbar med vispad grädde och vaniljglass – som ju är världens godaste sommardessert i all sin enkelhet.

Och vid sex var vi ett litet gäng som tackade för oss och åkte tillbaka till stan. Det var faktiskt bestämt innan att D skulle stanna och jag skulle åka hem men jag skulle aldrig skriva ut det i förhand på bloggen, pga säkerhet. Man har ju stött på en del knäppisar genom åren.

Jag hade i alla fall världens skönaste kväll men det har vi ju redan pratat om. Började se Younger efter hets från tjejerna på torsdagslunchen och såg åtta avsnitt i ett svep. En PERFEKT serie för mig just nu, åååh så glad jag är över att ha sex säsonger att plöja igenom!

I lördags vaknade jag upp i mitt älskade hem. Gud så hemmakär jag är just nu, vill bara vara här hela tiden.

Åt rostade mackor, drack iskaffe och fortsatte mitt seriemaraton.

Lugnet.

Till mellis blev det bananpannkakor med vaniljglass och nutella, vansinnigt gott.

Sen kom D hem och underhöll mig med detaljer från midsommarkvällen medan vi åt tacos.

I söndags tog jag inte en endaste liten bild, men vi hade familjedag deluxe. Fika hos D’s föräldrar på eftermiddagen och sen middag med min familj på kvällen.

Mysig sommarhelg ♥

 1. Alltså vad sjukt det är, tänk att du inte vågar skriva ut i förväg att du skulle åka hem själv och vara ensam hemma, vilken sjuk värld vi lever i! Tycker synd om er influencers och andra offentliga personer som får denna baksida att dras med pga av ert jobbval, att det ska finnas knäppisar att förhålla sig till. Och säkert extra läskigt när man är gravid och har en till liten människa att skydda. Styrkekramar ❤️

 2. Underbar klänning från asos! 🙌 Du ser så tillfreds ut i graviditeten (även om det är långt ifrån en dans på rosor). Hade precis som du väldigt mycket sammandragningar och förvärkar under min första och även nu andra graviditet. Började i v 15 med första resp v 11 denna gång. Läste precis din senaste graviduppdatering och minns den där eskaleringen av molvärk och intensitet på sammandragningar och förvärkar. Hoppas att du hittar bra lindring (vetepåsen var min bästa vän) och att du får vila mellan varven 😊 Vår son föddes i 36+0 och jag hade en väldigt snabb och effektiv(/intensiv) förlossning med stormvärkar. Så även om det är tufft med alla känningar så blir kroppen stark och väl förberedd på det som komma skall. Önskar dig all lycka till när det är dags 😍💕🤗

  1. Exakt så försöker jag också tänka! Kroppen som gör sig stark och redo inför världens största händelse. Men fasiken vad vi kämpar, vi kvinnor. PUSS!

 3. Hej! Har en fråga till Forni-frågorna 🙂 har fått en rätt nice bonus på mitt jobb, så tänkte fira det med en ny väska (firade även att jag landade jobbet för ett år sen med en Mulberry-väska hehe). Nu vill jag ha en lite mindre vardagväska. Inte för pyttig, har kollat på Gucci Dionysos medium och en Fendi Peekaboo du har. Men trots att jag har råd skaver det lite att lägga 40k på en väska, det har jag aldrig gjort… har du några andra tips? Kanske på max 20-25k

 4. Har haft en internet/sociala medier detox under midsommaren som blev längre än jag tänkt (så skönt!!) så detta är första gången jag läser bloggen på ett tag. Och ville bara skriva att det var så fint att få komma in hit igen! Ingen ångest alls, bara härlig energi. Tack för att du är så inspirerande och skriver så klokt och ärligt. ❤

  1. Absolut finaste komplimangen jag kan få, tack <333 exakt så jag vill att det ska kännas

 5. Du är ju så makalöst vacker på varenda bild vi får se på dig!!! Tappar hakan varje gång, det strålar verkligen om dig och din fina mage <3

  1. Men gud, tack snälla, jag känner mig inte alls så fin i det har stadiet av graviditeten men blir så glad av dina ord <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi