Sista poddavsnittet!

Idag släpptes vårt sista avsnitt av Forni & Hamilton – det blev ett fint, avslappnat och mysigt avsnitt. Jag är så glad över alla dessa timmar med podden, tar med mig så mycket från alla samtal och känner verkligen att vi har byggt ett starkt systerskap tack vare den. Tack till alla underbara tiotusentals (!) människor som har lyssnat på oss varje vecka! Nu ska jag gå på mammaledighet och sen får vi se vad som händer ♥

Du hittar som vanligt avsnittet i närmsta poddapp, sök bara på Forni & Hamilton!

 1. Åh, så sorgligt med sista avsnittet idag. Lyssnade precis. TACK för en fantastisk podd som innehåller allt man behöver och lite till! Så mysig att lyssna på varje söndag. Har följt sedan start! Ta hand om er och ha en underbar sommar ♥️

  1. Tusen, tusen tack tillbaka! Vi får prata vidare här i bloggen och sen får vi se vad som händer <3

 2. Utan tvekan min favoritpodd! Har blivit en avkopplande rutin att lyssna på er varje vecka. Hoppas verkligen ni kommer tillbaks när ni är redo. <3
  kram

  1. Fasiken så roligt att höra, trodde aldrig att podden skulle bli så stor som den blev men framför allt är jag tacksam över hur fin stämning vi skapat runt själva podden tillsammans med er lyssnare. Heja oss <3

 3. Ni pratar om hur så stora saker har hänt under tiden ni haft podden. Ni spelar sedan upp en snutt från det där allra första avsnittet. Det får mig att minnas precis var jag befann mig när jag hörde det. Hur mycket som hänt MIG under dessa år. Tack för påminnelsen, även om den kanske inte var menad att vara en. Jag har haft ett par riktigt fina, stundtals ofantligt jobbiga år och Forni & Hamilton har varit en fin liten grej jag sett fram emot varje vecka under den här tiden.

 4. Kommer aldrig hitta en bättre podd! <3 Men du är så värd lite mammaledighet och du gör helt rätt i att pausa! Jag ser dock verkligen fram emot till att få höra era röster på söndagarna någon gång i framtiden igen!

  Till ett annat ämne – har du något tips på rak arm på hotell i New York?

  Kram på dig och ha en skön vecka!

 5. Brände av 3 avsnitt under en lång PW nu ikväll, har känt mig lite ur balans på sistonde och tänkte att lite frisk luft skulle underlätta – och det gjorde det, tillsammans med era ljuva stämmor och kloka tankar!

 6. Kommer sakna er podd så mycket, gått igenom alla möjliga kriser under tiden som jag lyssnat på er och det har varit så härligt att ha podden som en av få fasta hållpunkter en gång i veckan – att kunna lyssna på er varje söndag när så mycket annat varit oberäkneligt och opålitligt har hjälpt mig. Ha en fin mammaledighet!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi