Sommarlistan 2019

Egoina postade en sommarlista som var härlig, så den snor jag rakt av!
Here it comes!

Vad gjorde du förra sommaren?

Jag hade fanimig världens bästa sommar förra sommaren och är så glad att vi fick den innan baby. Shit vad kul vi hade!

Hängde massor ute på Linn och Mattias lantställe eftersom vädret var 100 poäng här hemma. Var i Almedalen och hade så otippat jäkla roligt. Sedan körde vi en semestervecka i Palma och en semestervecka på Mykonos. Resan till Mykonos var en av de bästa i mitt liv, längtar redan till nästa sommar och några dagar på denna magiska ö igen.
I slutet av sommaren rövade vi bort Petra på hennes möhippa i Barcelona som var heeeeeeeeeeelt sjukt rolig och så avslutade vi sommaren med Petra och Markus bröllop i Provence. Ni hör ju – livets sommar!!

Vad var det bästa med förra sommaren?

Att vi verkligen maxade den – vi höll inte tillbaka på något utan hade skitkul under varje tillfälle som gavs. Tänkte inte på imorgon och var inte så vuxna. Det var en lekfull sommar.

Ett roligt minne?

Jag har så fantastiskt många roliga minnen från förra sommaren. Här kommer några:

– När klockan är 04.00 första kvällen på Petras möhippa. Vi sitter i en taxi på väg till en salsa-klubb och jag kommer på en låt som är alldeles för privat för att skriva ut här. Så sitter jag och Petra i taxin, hand i hand och skriksjunger denna låt medan taxin rusar igenom ett varmt Barcelona.

– På Mykonos när solen håller på att gå upp, vi står på terrassen alla fem och gör en koreograferad dans till Backstreet Boys samtidigt som vi dricker bubbel direkt ur flaskorna och röker ohälsosamt många cigaretter.

– När jag och D skulle in och väcka Petra och Markus morgonen efter bröllopet men kliver rätt in i ett nygift par som håller på att… fullborda äktenskapet… ooops…

Hur mådde du?

Bra, jag hade kul och lyckades lägga mycket jobbiga känslor åt sidan.

Reste du någonstans?

Yes! Almedalen, En vecka i Palma, en vecka på Mykonos, en helg i Barcelona, några dagar i St Tropez och så en långhelg i Provence.

Planer för denna sommar?

Föda barn ♥

Hur länge ska du vara ledig?

Jag går på mammaledighet på midsommarafton och sedan är jag mammaledig i den mån jag kan resten av 2019. Juli är helt stängd för jobb men efter det kommer jag jobba lite varje vecka på det sätt som känns bra.

Vad ser du mest fram emot?

Eh träffa mitt barn? Festresor och bröllop i all ära men ingenting slår ju peppen i att veta att jag snart ska få träffa mitt barn!

Vad kommer du att köpa inför sommaren?

Jag har köpt det mesta inför sommaren redan så nu blir det inga fler inköp. Bodys med kort ärm till lillis, luftiga och amningsvänliga plagg till mig, muslinfiltar i mängder och extra stark solskyddsfaktor.

Favorit i sommargarderoben?

Jag lever ju i mina sandaler från Flattered matchat med tunna klänningar.

Kommer du bli brun?

Jag kommer undvika solen så mycket det går eftersom huden är så känslig under graviditeten, men jag kommer bli brun ändå gissar jag på.

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?

Var ledig, du föder bara ditt första barn en enda gång – stressa inte bort den upplevelsen. Gå in i den och njut till 100% av att han äntligen, äntligen är här.

Vad kommer du äta?

I början av sommaren: lemonad, färsk frukt, matiga sallader.
I slutet av sommaren: champagne, tonfisktartar och charkisar.

Vad kommer du ha på dig?

Det jag får plats i 🙂

Hur kommer du göra dig illa?

Det lär ju inte vara skönt att föda barn!

Vad oroar du dig för?

Att något ska gå snett under förlossningen eller med mitt barn. Kan inte ens tänka på det utan att bli helt koko. Vill inte att något ska hända honom!

Favoritsommarmånad?

Det här året är det juli såklart.

Hur kommer du att minnas sommaren 2019?

Som den största händelsen i mitt liv. Häftigt att veta det såhär redan på förhand.

Blir så varm i kroppen när jag tittar på bilder från förra sommaren. Ibland glömmer man bort hur fint livet är – så tacksam för att just detta liv är mitt. ♥

  1. Hej! Kan du tipsa om bra basplagg? Tishor/skjortor etc. gör inget om det kostar lite bara det håller kvalitén/färgen/formen. Du brukar ha så bra koll!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi