En helt ny bebis, 6-års firande & Babyshower

Mmm vilken mysig helg jag hade, trots att jag sov som en KRATTA hela förra veckan och egentligen mådde sådär. Sjukt hur olika man kan må från vecka till vecka, den här veckan mår jag dubbelt så bra. Skönt!

Anyway, min fredag började med pressfrukost som Sara och Sleepo bjudit in till där vi skulle kika på deras sovrums-sortiment.

Gud så mycket fint de har, jag ska nog lägga en beställning på lite nya grejer där ifrån tror jag. Vi har t.ex. haft kuddarna i vår soffa sen vi flyttade in för fyra år sen och vissa börjar bli rätt slitna. Jag vill ha fluffig kuddar! Och en sommarfilt, nu har vi bara tjocka ull och kashmirfiltar i soffan.

Så fin styling.

Efter jobbet mötte jag upp Amanda och Chloé för att fika efter förskolan. När vi sa hej då fick jag världens längsta kram av min lilla älskling.

På kvällen lagade jag middag för en gångs skull, D lagar all mat här hemma sen någon månad tillbaka. Det blev torsk med oliver, tomater och potatis. Och sen, i vanlig preggo-ordning, film i soffan.

I lördags åt vi gröt till frukost och hängde hemma hela dagen.

När eftermiddagen kom gjorde vi oss i ordning och tog oss ut i sommarvärmen. Jag hade på mig en klänning från Adoore!

Vi åkte till D’s kusin för att träffa deras nya bebis. Nio dagar gammal och 3 kg nätt. Alltså herre min gud, trodde jag skulle sprängas av känslor när jag höll honom. Som en liten fågelunge och absolut omöjligt att föreställa sig att vi jättesnart har en egen sån där.

Efter någon timme tog vi oss vidare till Söder och La Vecchia Signora för att fira vår 6-års dag!

Började med bläckfisk och lemonad.

Följt av hummerpasta och iskall cola. Det blev en tidig kväll och vid tio körde jag hem. Så smidigt när man är gravid att man kan köra överallt!

I söndags vaknade jag tidigt efter ännu en natt på soffan. D har pollenallergi vilket har resulterat i några nätter på soffan för mig. Det är helt omöjligt att sova bredvid honom när hans allergi är som värst, vilket den blir i kombination med alkohol som förtärdes en del förra veckan… Jag klarar inte av höga snarkningar, som HSP är det nästintill tortyr, för att inte tala om när man är gravid, och i lördags natt bröt jag ihop. La mig här i soffan och började titta på hotell som jag kunde checka in i under kvällen.

Efter några timmar hade jag återhämtat mig lite från min mardrömsnatt och bokade in söndagsdejt med Bosse och Petra.

I sval och fin klänning från Ivy & Oak.

Som ni vet blev ju denna dejt min babyshower!

Och såhär lycklig blev jag när jag kom fram!

Jag och min älskade Alexia.

Hittade en bild på tårtorna, har ni sett något vackrare? Hade verkligen kunnat tänka mig dessa som bröllopstårtor!

Jag och favvo-Mandy.

Jag går numera ständigt med en hand under magen förresten, den är så tung och jag har ju problem med foglossning men en hand hjälper till lite som stöd. Ser säkert helt galen ut när jag går omkring på gatorna med en eller båda händerna som håller upp magen men det är vad det är 🙂

Paketöppning!

Vid fem fick jag skjuts hem med alla fina presenter och när jag kom hem berättade jag för D om babyshowern och visade alla presenter innan jag somnade som en baby och sov HELT OKEJ för första gången på en vecka.

Lyckan i det <3!

  1. Härliga somriga bilder! Vill bara tipsa om att det finns olika stöd för magen om du knte testat det (istället för att gå o håla med en hand), tex speciella gravidtrosor i stretch med stor mudd. Kolla på Lindex. Finns även speciella bälten. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi