Min babyshower!

I söndags var det som sagt MIN BABYSHOWER!!! Alltså myset när jag kom in på Petras innergård och såg Moon springa förbi = förstod att det var dags för kalas.

Jag älskar Petra för att hon ber Lisa Höök komma och fota, både så att man kan ha till bloggen men framför allt så blir det världens härligaste minne. Nu har jag 70 st proffsbilder sparade i en mapp på datorn med rubriken ”Min babyshower”. Jag ska skriva ut dem och göra ett album av sen!

Men vi tar det från början!

Förra helgen smsade jag med Bosse och Petra om att ses under söndagen på en kaffe. Petra kunde inte och frågade om vi skulle ses söndagen efter istället, men eftersom jag mått sådär senaste tiden svarade jag typ ”Jag kommer om jag orkar, men kan inte lova något!”. När jag vaknade på morgonen i söndags hade jag dock sovit som en kratta och kände ett stort behov av bästishäng. Får ni också det när livet känns tufft?

Vi bestämde att vi skulle ses och äta något lätt på Petras innergård så vid ett plockade Bosse upp mig. När jag skulle göra mig i ordning hade jag ju en fundering om att det kanske kunde vara babyshower-dags, men jag var inte helt säker så struntade i att sminka mig eller göra mig i ordning för mycket. Om det faktiskt bara var en vanlig söndag med sol på innergården ville jag ju inte sitta där med smink och finklänning, haha!

Som tur är hittade jag en klänning i garderoben som är både fin och skön från Ivy & Oak!

När vi kom in till Petra började hon skrika från badrummet att vi skulle gå direkt till innergården (trodde att hon kanske gjorde nummer två hahaha) och när jag tittade ut såg jag Moon och förstod.

Chocken!

Där stod 15-20 av mina närmsta personer och skrek ”SURPRISE!!!” bakom buskarna. Jag blev så lugn och glad av att se dem, kändes som att axlarna sjönk fem centimeter av lycka. Har som sagt haft en tuff gravid-period och blev så genuint jäkla glad när jag insåg att en hel söndag med mina älskade vänner stod framför mig.

Vänner är trygghet, och det är typ det jag cravear mest under min graviditet.

Jag blev heeelt blown away över hur fint Petra hade fixat på innergården. Ingen kan dekoration och piff som min älskling!

Och det här presentbordet? Blev tårögd över alla gåvor till lillis. Det var SÅ mycket fina saker och jag tänkte att jag skulle fota och visa upp alla härliga paket när jag fått i ordning hans rum. Det kommer en vlogg på söndag där jag visar upp några av presenterna också!

Kan vi prata lite om blomsterarrangemangen! Det kändes typ som mitt alldeles egna mini-bröllop!!

Blir faktiskt tårögd av att skriva det här inlägget och gå igenom bilderna för tionde gången, tänk att ens vänner fixar så fint för en <3

Åh vad mysigt det var att krama om mina somriga, fantastiska vänner. Här är jag och älskade Jossan, så glad över att hon var på plats!

Fyra av fem på den här bilden är gravida (!): Kattis, Nelli, Amanda, Steffi (den ogravida, haha!) och Sofia.

Fun fact: åtta timmar efter babyshowern födde Sofia hennes dotter Hermine.

HAR NI HÖRT NÅGOT SJUKARE?

Hur kan man vara sådär snygg i vecka 41, några timmar innan man föder sitt barn? Mindblowing!!!

Atlas, Dasha och William. Så gulligt sommargäng <3!

De hade hängt upp små bodys över innergården, herregud så gulligt det var. VARFÖR är bebisgrejer så gulligt så att man blir helt galen?!?!!?

Hej gullisar!

Världens finaste dag.

Arnold var på plats och var lika bedårande som alltid. Har som mål att uppfostra en lika fin kille som Arnold!

Min äldsta vän, Cilla, som jag har känt sen vi var fyra år <3

Hamilton, mitt hjärta. På söndag släpps vårt sista poddavsnitt!

Efter kramkalas och svalkande dryck plockades det fram mat i mängder som Petra beställt hem från Beirut Café. Magiskt gott med ordentlig mat när man är preggo. Deras mat är verkligen perfekt när man är ett större sällskap, minns att vi beställde hem det på kvällen efter Chloés dop också. Succé!

Mums.

Ida och Kattis. Så mysigt att mina vänner ler på alla bilder!

Arnold gick runt och skålade med alla 🙂

Efter lunchen lekte vi en lek som gick ut på att jag fick se bebisbilder på alla och skulle gissa vem som var vilken bebis. Det var SÅ svårt haha! De jag prickade in direkt var Margaux, Kattis, Danni och William.

Sen bara hängde vi omkring och snackade skit.

Jag var väldigt tillfreds som ni ser. Efter ett tag plockades det fram helt otroliga tårtor och fika också, allt var laktosfritt och helt magiskt gott.

Arnold frågade om jag kunde öppna magen så bebisen kunde komma ut. Jag önskar att det var så enkelt haha, men tyvärr är det liiite svårare än så att få ut denna lilla bebis.

Emma som var hemma från NYC och Danni, fina vänner <3

Kattis som är gravid i vecka 19 och så jag i vecka 36, lite skillnad på magarna 🙂

Innan folk började röra sig hemåt fick jag öppna presenter, som sagt var det heeelt sjukt fina saker som jag ska visa er senare.

Tack mina älsklingar för att ni kom och firade mig och lillis. Och största tacket till Petra som kommer att bli världens bästa gudmor ♥

  1. Hej Michaela! Vad är det för solglasögon du har på dig? Vill ha!!! Otroligt snygga! Kram 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi