WEEKLY PLANS

Hej fina ni,

Jag känner mig helt mållös efter helgen. Sex år med D och igår var det min babyshower (!). Somnade helt lugn och lycklig igår men också rörd till tusen. Det är verkligen en emotionell resa att vara gravid och att ens vänner styr fina saker till en = tacksamhetskänslor som spritter i kroppen. Dessutom har jag ju vetat om att en babyshower är på väg och gått lite på helspänn i väntan, så det var också skönt att äntligen få njuta av den fantastiska dagen. Jag har verkligen längtat efter min babyshower! Låter kanske töntigt men det är bara sant, vi ska ju inte gifta oss på ett tag utan barn har varit vårt stora fokus och varje gång jag varit på mina vänners babyshower har jag tänkt och drömt om min egen 🙂 Så jag var så glad över att den var igår och framför allt att det var så fint styrt med (nästan) alla vänner jag älskar på plats. Betydde mycket att de kom och firade vår lilla älskling, som är så efterlängtad av oss alla. Och att Petra hade ordnat världens härligaste dag ♥

Mer om det sen, måste nog smälta det lite till innan bilder och allt kommer! Så länge tittar vi på veckan. Sista jobbveckan innan sommarlov och bebis!

Måndag: Kontorsdag. Möte med teamet, möte med Grounded Factory och möte med Soft Goat. Sedan ska jag till barnmorskan och på gravidmassage som jag fick av mamma i babyshower-present <333!!!
Tisdag: Planeringsdag för Q3 med team FORNI hemma hos mig.
Onsdag: Kontorsdag och spela in sista podden :’)
Torsdag: Sommarlunch med FORNI & Her Hour! Hur trevligt!
Fredag: Midsommarafton!


Bild

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi