Sommarkompisar och namngivelse

Innan vi hugger in i veckan som varit och den underbara helgen, tänkte jag att vi skulle kika igenom alla bilder från förra helgen som jag fortfarande inte visat för er!

Det var lördag för drygt en vecka sen och jag var dödligt sugen på bananpannkakor.

Med jordgubbar och nutella, den ultimata kombon. En skopa vaniljglass på det också hade i och för sig inte varit helt fel 🙂

Efter frukost var det snabba puckar, in i duschen och piff innan inköp av blommor och kort skulle göras. Strax innan tolv mötte jag upp dessa strålande tjejkompisar med deras män. Vi skulle ut på Atlas namngivelse-fest på Dalarö!

Hur somriga tjejer?

Dagen bjöd på 26 grader, strålande sol och massa vänner som drack bubbel och minglade. Jag höll mig till Festis med barnen och försökte torka tårarna bakom mina solglasögon. Mådde inte så bra på bussen ut och hann aldrig riktigt återhämta mig på plats, men så blir det ibland när man är gravid!

Här är jag och dagens huvudperson(er)!

Fint med kompishäng ♥

När vi kom hem vid sex igen parkerade jag mig i sängen och lämnade den inte förrän det var måndag? Jag var slut som artist efter långhelgen! Bara kollade på serier, åt mat och samlade kraft. Fint ändå, att man får tid till det ibland.

  1. Hej Forni!
    Jag kan relatera till dina känslor!
    Var på några av mina närmsta vänners bröllop i helgen, med min 3-månaders bäbis och min sambo som var toastmaster. Började med grillmingel i fredags och jag kunde inte mota tårarna. Sömnbrist, mixat med att jag ensam haft ansvar för vår dotter i flera dagar (pga min killes bröllopsförberedelser), samt allmänt tuffa månader med att ha ansvar av en ny liten människa gjorde att jag tappade det! Så fort någon frågade hur jag mådde, en vänligt sinnad fråga, började jag gråta.
    Ibland blir det bara så, jag är absolut för att vara ärlig med sina känslor bland vänner, men jag hade föredragit någon annan dag än en av de gladaste & lyckligaste för mina vänner.

    Det fina var att alla hjälptes åt med min bäbis medans jag fick ligga & vila. Så mycket kärlek!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi