Inspiration till sommargarderoben

Inlägget innehåller annonslänkar

klänning, väska, sandaler, solglasögon, örhängen

baddräkt, solglasögon, örhängen, hårklämma, armband

Ja, ja, JAAA.

Vad brukar ni göra när saker känns lite extra tuffa?

Jag brukar: kolla på serier, äta goda saker, fönstershoppa online, hänga på pinterest, blogga, läsa bloggar och läsa böcker. Så i fredags när jag behövde en paus på lunchen satte jag ihop två drömkollage med kläder jag gääärna hade haft i min ägo. Kan vi prata lite om baddräkten? Jesus så fin den är, nog den finaste jag sett denna säsong.

Det finns ju så sjukt mycket fina sommarkläder & accessoarer varje säsong tycker jag, dessutom är det lite snällare prislappar på sommarsakerna än höstprylarna tycker jag vilket gör att man kan komplettera garderoben med fina accessoarer, smycken och badkläder för att få till den ultimata sommarlooken.

Här kommer några favoritlooks från tidigare år!

Gammal favoritklänning från Day Birger et Mikkelsen

Älskar sådana här korta, gulligare klänningar på sommaren. Som inte sitter åt någonstans!!

En av mina mest använda klänningar genom åren, köpte den på Zaras rea 2016 för 99kr och har haft den varje semester sen dess!

Att investera i en riktigt fin tunika är bland det bästa jag gjort för sommargarderoben. Denna från Wakakuu (kommer ej ihåg märke) har jag använt sjukt mycket.

Mmm ljusblått på sommaren

Blommor och långklänning, alltid säkra kort.

Sommargarderoben ♥

  1. Hej fina!
    Jag har gjort fransförlängning och fick värsta ögoninfektion, visade allergi reaktion mot limmet, ibland verkar det som att du gör fransarna, undrar om du använder speciellt lim?
    Det uppskattas enormt om du delar med dig din erfarenhet ang detta

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi