Flattered x Michaela

Samarbete med Flattered

Nu finns mina Flattereds ute till försäljning i säsongens färger! Sååå glad över att de har blivit klassiker som säljs för tredje året i rad. Jag ser tjejer i mina skor hela tiden och det gör mig varm i hela kroppen. Målet var att designa en sko som skulle hålla över tid och det är precis vad dessa flats gör. De perfekta sommarsandalerna!

Här hittar ni dem om ni är sugna, de finns att prova på t.ex. NK också om ni bor i Stockholm eller Göteborg. Kom ihåg att beställa i tid om ni vill ha dem, tidigare somrar ramlar det alltid in meddelanden från tjejer som vill ha dem i mitten av sommaren och då brukar vissa storlekar eller färger hunnit ta slut!

  1. Verkligen snygg design. Har provat dem och har tyvärr fel format på mina fötter för dessa. För breda över tårna och så har jag korta fötter så de i rätt storlek ser ut som skidor.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi