Poolhäng, bouleturnering och korvgrillning

Långhelg betyder extra mycket bilder i ”Min helg i bilder”! Vi börjar med torsdag och fredag.

I torsdags hämtade Daniel upp oss vid 11-tiden och då var det redan 25 grader varmt, helt galet. Det här är tredje året i rad som vi har vår kompishelg på landet och varje år har det varit stekhett. Så otrolig tur! Händer det ens.

Så skönt för en gravid att komma ut till en pool i denna värme. Även Ida är ju gravid – i samma vecka som mig dessutom!!

Det var helt magiskt att komma ut till Linn och Mattias lantställe, jag slutar aldrig förvånas över hur härligt det är. På dagsschemat stod bad, grillning och vin i mängder (alkoholfritt bubbel för mig och Ida 🙂

Livet är så enkelt i solen. En hel dag bara flöt förbi och vi gjorde ingenting förutom att umgås.

Och dansa!!

Mattias lagade en riktig panglunch till oss när magarna började kurra och salladen plockade Linn från deras eget trädgårdsland, hur mysigt!

Till efterrätt dukade vi upp med 3 Vänner glass som Jocke jobbar med. Vi åt dem med färska bär och jag måste säga att den nya (laktosfria!) smaken med vilda bär och kaksmulor… JA TACK!

Den obligatoriska drönarbilden.

När kvällen började smyga sig på packade vi golfbilen med godsaker och åkte ner till bryggan för att spela boule! Älskar att de har byggt en boulebana på tomten haha. Ser ni lilla pucken där förresten? Så gullig (och galen!).

Det blev snittar, bubbel och bouleturnering som jag och Mattias ståtligt kammade hem vinsten i. Heja oss!

På kvällen blev det grillning på deras nya grillplats, den ligger högst upp på tomten med utsikt över vattnet. Så sjukt mysigt att grilla korv över öppen eld? Kändes som att vi var på kollo.

Vid tolv tackade jag för mig och la mig i det tystaste rummet på hela landet, där jag somnade och sov en hyfsat bra natt för första gången på hela den veckan.

Jag vaknade vid tio (!) på fredagen och var i chock, brukar alltid vara uppe innan nio annars. När jag kom upp hade Linn redan gjort i ordning denna fantastiska frukost!

Färska bär, färskt bröd, avokado, bacon, äggröra, olika pålägg och juicer. Som på hotell. Vi satte oss i skuggen vid poolen, åt frukost i flera timmar och bara pratade om livet.

Älskar mina vänner.

Ida, Jocke och Petra åkte tidigt in till stan men vi andra stannade kvar och badade hela fredagen också eftersom det var så härligt väder. Vid fyratiden tog dock min energi slut så då gick jag in och somnade en stund innan vi tog bilen till stan igen.

Jag sov i tre timmar när jag kom hem sen, åt jordgubbar med mjölk till middag och sen somnade jag för natten kort där efter.

En mycket fin start på sommaren ♥

 1. Hej Michaela! Vill bara säga tack för att du är så transparent med ditt mående under graviditeten. Är själv i v 25, med mitt andra barn (också en liten kille!), och det är ingen dans på rosor precis (även om jag hittills haft turen att må relativt bra fysiskt). Man är så van annars att alltid svara ”bra tack” när någon frågar hur man mår att det blir så nu med, vill liksom inte ”klaga” och orkar ibland inte vara ärlig hehe. Men det är väldigt befriande att du är öppen med att allt inte alltid är på topp, det blir också som en påminnelse till mig själv att det är okej att känns som jag känner – ”trots” att jag är gravid och borde vara så himla lycklig och tacksam hela tiden (vilket jag självklart också är). Hoppas du får må så bra som möjligt sista veckorna nu, och önskar dig en mysig bebissommar! ❤️

 2. Snälla M, läste ditt inlägg om Nipt, jag hade mindre bra resultat på Kub och ska göra nipt privat, ser att de tar olika många prover. För mig är det viktigt att välja ett ställe som tar mga prover. Snälla berätta var du gjorde ditt eller iaf om det var via fostertest, fosterdiagnostik eller Harmony eller Dymamic code? Känns viktigt.
  Du kan väl maila mig sarakrusesinbox@gmail.com om du inte svarar här. Tack snälla du, kram

  1. Jag såg att hon svarade på det förra veckan, Mamma Mia Karlavägen. Jag gjorde på Mamma Mia Götgatan och kan verkligen rekommendera dem!

  2. Hej Sara!

   Jag svarade dig i ett inlägg för några dagar sen. Gjorde det på Mamma Mia Karlavägen. Kram och lycka till!

 3. Hälsa honom att Tre vänners veganska glass är fasen den bästa glassen någonsin, ffa den med kola och havssalt, men även de med ananas, lakrits och mint/choklad är favoriter här hemma! Så glad över att det finns vegansk glass som slår all gräddglass.:)

 4. Åh han får gärna sponsra mig, gravidkvinna som har cravings för glass!! :)) Älskar glassen från just 3vänner. <3 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi