Forni & Hamilton

Jag måste bara säga att jag kommer sakna era samtal och öppenheten i samtalen. För mig har era samtal varit den typen av samtal jag önskat i en närvaro av starka vänner. Varje vecka har ni blivit mina vänner hemma hos mig, i mitt vardagsrum. Ni har också blivit två personer jag ser upp till, två förebilder idag. För er skaparkraft, er tillit, hopp och livskraft.
Michaela, jag önskar dig all lycka i livets mäktigaste kapitel. Du är gjord för rollen som väntar. Din närvaro i krabatens liv kommer vara fullständig.
All värme till er och ha en jättefin sommar <3

*

Jag fick den här fina kommentaren i söndags efter att podden släpptes och vi gick ut med att podden tar en paus på obestämd tid nu när jag går på mammaledighet.

Först och främst vill jag säga TACK till dig underbara människa som skrev denna varma kommentar, den gjorde mig glad ända in i själen.

Efter snart två år av poddavsnitt som har kommit ut varje vecka utan paus, är det nu dags för oss att ta den pausen vi behöver. Över 90 avsnitt som har lyssnats på tiotusentals gånger av tiotusentals personer. Jag är så stolt över hur stor podden blivit och hur viktig den har varit. Vi har varit som ett litet community vi som har levt med podden under denna period. Jag och Hamilton har kommit nära er lyssnare på ett sätt som är fantastiskt och jag är så tacksam över allt vi har tagit oss igenom.

Nu är det dags för oss att fokusera på annat i livet, så får vi se om podden kommer tillbaka senare och i sådana fall på vilket sätt, när och hur. Det löser sig. Vill bara säga att jag är så tacksam för alla lyssnare, varma ord och gemenskap.

Under tiden finns boken kvar såklart, för er som behöver lite mer ofiltrerade känslor i ert liv under sommaren som kommer.

Två avsnitt kvar, det sista släpps nästa söndag (midsommarhelgen!). Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill att vi pratar om under dessa sista avsnitt. ♥!

 1. Ni kommer att vara saknade, du är en härlig människa och jag ser fram emot att få se din söta lilla krabat när du fått ditt mirakel ut i världen. Jag hoppas i alla fall att bloggen fortsätter att leva så att jag kan följa dig här. 🙂

 2. Fastän jag förstår att ni pausar till 100% så gör det mig så NOSTALGISK. Tack tjejer för att ni gjort den här podden. Jag tror att jag lyssnade på det första avsnittet precis när jag flyttat till Belgien och gick runt på en helt ny plats, med er med mig. Dig, Michaela ”kände” jag redan sedan flera år tillbaka, men det var otroligt härligt att få med Hamilton på resan. Ni har en väldigt fin kemi och tänker så klokt båda två. Belgien känns egentligen som 100 år sedan, vilket det ju egentligen är, så kanske är det bäst att vi alla pausar lite och säger tack så HIMLA mycket för det kapitlet i livet som ni delade med mig. Jättemycket kärlek och återigen, tack för erat otroliga jobb. Ni har varit bidragande och kloka i så mångas liv. <3

  1. Åh, så fint att du kommer ihåg när och hur du började lyssna på podden. Det är så mysigt att höra den typen av historier, hur våra liv liksom utvecklats sida vid sida under de här två åren. Tack för dina varma ord, massa kärlek till dig!

 3. Ni har varit min bästa söndagsrutin när jag har samlat krafterna inför kommande vecka. Med er i öronen har tråkiga måste-sysslor blivit en ensamstund jag längtat efter. Det betyder så oerhört mycket att ni öppnar upp er på det sätt ni gör. Fortsätt så oavsett vilket sätt ni väljer att uttrycka er i framtiden. Ta hand om dig de sista veckorna i graviditeten nu <3

 4. Tack för världens bästa podd! Kommer sakna er i lurarna något så otroligt men önskar er samtidigt all lycka för vad ni tar er an hädanefter. Ska ju bli så kul tex. att få fortsätta följa din mammaresa här!

  Ang önskemål för podden så vore det så kul om ni hann med några goa tips inför hur man ”ska” agera/säga på en arbetsintervju! Nu när ni nyligen har pratat om era karriärer så vore det härligt att få lite konkreta tips. Do’s and dont’s helt enkelt och hur fan man jobbar på nervositeten och ångesten som man har innan och under mötet. Puss och tack igen! <3

 5. Hej! Vad tråkigt (men förståligt) att ni tar uppehåll med podden. Men jag har några olyssnade avsnitt att se fram emot i min poddlista så jag ska välja tillfällena med omsorg 😉 Ni är grymma! En annan sak, jag har sett Bollo fåtöljen skymta i utkanten av några bilder från er lägenhet. Kan du inte göra ett inlägg om er fina inredning när du har lust/tid/ feeling för det? Lycka till med allt från bebis till jobb, vi är många som är glada att få en inblick i din resa. Du är så inspirerande! Kram

 6. Tycker såklart det är såååå tråkigt ur ett rent egoistiskt perspektiv att podden tar paus men så rätt att du verkligen känner efter och gör det som är rätt för dig <3 Hoppas verkligen att du känner att du får vara närvarande och njuta av din mammaledighet med allt vad det innebär!

  Jag hade gärna velat lyssna på era tankar och råd kring självförtroende och självkänsla då det är något jag kan vackla i och vet att många av mina närmsta känner samma sak i olika sammanhang. När man känner att man aldrig är riktigt tillräcklig varken i jobb eller privat, varför man känner så, rädslan för att ändra ska tycka att man är dålig och hur man hanterar dessa hjärnspöken. Hade verkligen uppskattat det då ni är så kloka och kommer med så bra perspektiv på saker och ting.

  Kram <3

 7. Kan ni SNÄLLA SNÄLLA ta och prata om fuckboys/douches/djävulens påfund? Sånna killar man suktar och trånar efter som leker med ens känslor som det inte fanns någon morgondag.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi