Senaste tiden: lunchdejter, gråtattacker och matchande outfits

Innan vi tar tag i alla bilder från långhelgen tänkte jag ta er igenom dagarna innan dess också. Mysigt va! Här kommer det!

Jag och Petra hade lunchdejt på Nobis uteservering i regnet en dag. Vi hade sååå mycket att prata om och det var världens mysigaste lunch innan vi båda var tvungna att stressa vidare på varsitt håll. Så viktigt att få kvalitetstid med sina vänner.

Fixade naglarna med shellack i en ny färg som hade kommit in i CND’s nya brudkollektion inför sommaren. HUR FIN VAR DEN INTE!!! Väldigt naturlig med bara ett lätt rosa lager, älskar när det inte blir för komplicerat. Tyvärr hade jag smörjt in mig med brun utan sol kvällen innan så mina naglar var lite bruna upptäckte vi när vi tog bort färgen från gången innan, men det försvann snabbt tack gode gud.

Att vara gravid är helt klart en speciell resa rent hormonellt. Väldigt likt PMS vissa dagar. Den här morgonen såg jag Greta Thunberg på tv och började storgråta. Så imponerad av henne? Fy fan vad världen behöver en Greta! HEJA DIG!

Frukost med mig själv på Broms en fredag.

Ida Warg bjöd in till vegansk lunch och presenterade nyheter från hennes skönhetsmärke. Det säljs både på H&M och Åhléns där de är storsäljare. Sjukt coolt, hatten av för ett enormt entreprenörskap!

Som ni vet hade vi event med Grounded Factory för nya leopardmattorna (som finns till både stora och små!). Det åker upp på listan som ett av de bästa eventen jag arrangerat pga var så harmoniskt och fin stämning oss kvinnor emellan.

Mötte upp Amanda för en lunchdejt förra måndagen och när vi kom gåendes mot varandra på gatan hade vi exakt samma outfit på oss hahaha. Gravidjeans i vitt från H&M och beige skjorta som jag designat för Soft Goat. Plus sneakers och varsin Fendi-väska. Och två magar på det. Såg så roligt ut, haha!

Vi unnade oss varsin måndagspasta på Montanari. Viktigt att unna sig kvalitetspasta mitt i veckan när man är gravid ♥

  1. Du tycker det är viktigt med en Greta. Jag undrar mest hur du tänker med ditt konsumerande och flygresor själv? Intressant om du kan utveckla.

  2. Älskar att du gör ensamfrukost/lunch/middag, SÅ unnigt! Pastorna i senaste inläggen, herregud så gott det ser ut. Du är så mycket power och så himla härlig, wow!

  3. Haha det med outfiten var faktiskt oerhört roligt. Jag och en kompis gjorde samma sak när vi hade bokat en timme med en PT… det var mindre roligt, han tittade på oss som att vi var helt knäppa.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi