Olika babynest och veckans uppdatering

Hej gullisar,

Jag fick så intressanta och fina svar om bäddning för vagn och vagga sist så nu tänkte jag fråga er om en till grej!

Det var många som tipsade om att ha ett babynest i vagnen men det vi har köpt är lite större för hemmabruk, så då började jag fundera på om man skulle köpa ett till, mindre som man kan ha i vagnen?

Min kompis Julia tipsade mig då om Najells sleepcarrier som går att ha i vagnen men dessutom har handtag så att den är lätt att plocka i och ur vagnen om bebisen t.ex. sover. Vad tror ni om denna? Någon annan som har testat den? Den känns ju supersmidig med handtagen och att den passar så bra i vagn men jag vill inte gå och köpa massa saker i onödan heller… misstänker redan att jag har shoppat alldeles för mycket haha 🙂

Kan inte låta bli att känna att färgen hade passat perfekt till vagnen dock, hehe… tänkte förresten visa upp vagnen i nästa gravidvlogg!

Veckans graviduppdatering är publicerad här också om ni har missat!

 1. Ett måste!! Så himla smidigt o skönt för både mamma o bebis när de sover så behöver de inte vakna i onödan om man ska iväg👌🏻

 2. Hej! Jag har det babynestet med handtag, verkligen bästa inköpet! Har lagt i ett täcke i botten så vår dotter ligger riktigt gosigt. Hade sett det på Instagram och chansade men nu kan Jag inte rekommendera det nog.

 3. Kan man inte ta in vagnen i lägenheten utan har den i förråd tex är ju en sådan smidig, annars kan man göra som vissa snåljåpar (jag) o rulla ett vanligt lakan el filt typ som ”sarg” (tänk kanten på babynestet) o lägga i liggdelen.

 4. Bästa bästa bästa köpet vi gjorde va en ligglift till barnvagnen. Typ som denna. Såå bra att kunna ta med sig sitt barn från vagnen om det sover och en måste lämna vagnen. 🙂

 5. Hej! Konstig fråga kanske, men i dessa varma sommartider måste jag bara fråga, hur mycket syns svettfläckar på skjortklänningen från adoore? Är det lite tjockare tyg eller blir det fläckar direkt? Tänker speciellt när man sitter länge på middagar eller luncher och det blir varmt kring benen… 😂 är sugen på att beställa hem en i mocha, tycker den är så fin!

 6. Vi har en sådan sleepcarrier och använder den supermycket! Vi köpte den för att vi inte har någon hiss och inte kan ta upp vagnen till lägenheten, då är denna perfekt att bära bebisen i. Vi använder den även mycket hemma också och bär runt bebisen i och kan ha henne sovandes i den på dagarna, har även ett babynest i sovrummet men på dagarna använder vi sleepcarriern istället. Även perfekt när man sover borta utan resesäng, då kan bebisen sova i den. Har varit guld värd för oss! Lycka till med allt!

 7. Ja! Toppen att ha om det inte är möjligt att bära liggdelen av vagnen. Men såklart SÅ mycket smidigare att bära nestet istället när bebisen sover och man ska in på en restaurang eller något 🙂

 8. Köp!! Så smidigt att bära i och ur bebis med. Du vill inte väcka en sovande bebis så om du tänkt gå ut och bebis håller på att somna är det bara lägga han däri och sen ner i vagnen.

 9. Har själv två barn, och av egen erfarenhet skulle jag säga att du kan skippa ett extra nest. Dels får du en sommarbebis, och blir det varmt ute så blir det ännu varmare i vagnen, och nyfödingar är ju inte så kompatibla med för mycket värme.
  Sen om bebisen somnar i vagnen samtidigt som du ska in någonstans där inte vagnen kommer in, så är det ju bara att knäppa loss liggdelen och bära med den, för det går ju med de allra flesta vagnarna.
  Sen går det ju allt som oftast att ta med hela vagnen in, så jag tror att du klarar dig bra utan.
  Sen gillar ju bebisar att ligga tight, men det löste jag med hoprullade handdukar under ett dra-på-lakan anpassat för vagga/vagn, vips så har man i princip ett nest för inga pengar alls!

 10. Vi hade en sleepcarrier till vår dotter, bästa saken!! Så smidigt att kunna flytta runt sovande bebis i lägenheten, till balkongen osv utan att väcka henne. Vi använde den dagligen upp till att hon var 3,5 månad.

 11. Har inte just den men en annan enklare mjuklift. ÄLSKAR den. Så smidigt att kunna söva barnet i och sen flytta runt från vagnen in i huset, när man reser osv. Super att gunga barnet i den, han somnar direkt. Jag har inte skaffat särskilt många grejer till vår unge (nu 4 månader). Rätt mycket tycker jag kan man vänta tills barnet är fött med att köpa för att se om behovet finns. Denna är dock en toppengrej, tipsar alla som ska ha barn om mjuklift 🙂 Lycka till på sluttampen av graviditeten!

 12. Det är supersmart att ha en sån där ”väska” för bebisen. Är så bra att ha när man flyger, eller behöver lyfta över sovande bebis från vagnen in i lgh eller bara för att inte vagnen ska kännas som en hangar så där i början när de är pyttesmå. Eller gunga bebis i om de inte kommer till ro. Mitt bästa tips för det sistnämnda är dock brios gungande tassar.

 13. Jag fick barn i januari, köpte aldrig någon sleepcarrier (bäddade med en stor åkpåse i vagnen så fick inte plats) men ska absolut införskaffa om det blir ett syskon någon gång. Verkar hur smidigt som helst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi