WEEKLY PLANS

God morgon kära ni,

Tack för öppenheten och förståelsen i den här bloggen. Jag är så otroligt glad över att den här platsen är så förstående som den är. I ett sociala medie-klimat som drivs av oförståelse och drev är det fint att den här platsen inte är så. Speciellt inte nu med graviditet och snart med mammaliv. Jag kommer fortsätta jobba för att det här ska vara en trygg plats för alla att vara på – en plats där det ska vara fin stämning och harmoni.

Anyway!

Jag kikar in senare igen efter läkaren, tänkte bara gå igenom veckan först.

Måndag: Team-möte, heldag på kontoret, läkartid. Efter jobbet har jag mitt sista yoga-pass under denna graviditet. Jag orkar knappt stå i hunden längre men jag får göra det kroppen klarar av.
Tisdag: Jag ska på ett riktigt spännande kreativt möte som förhoppningsvis kommer landa i något stort och bra i framtiden. Iiih, så peppad på det. Vill inte avslöja något än ifall att det inte blir av men vi håller tummarna för att vi kommer fram till något på mötet! Förutom mitt hemliga möte ska jag ha ett möte med Dan på Mathem och efter jobbet ska jag fira min minsta kusin Tilde som tar studenten. Hon är sista kusin ut och snart kommer första bebisen i nästa generation. En era avslutas, en annan börjar. Fint!
Onsdag: En heldag på kontoret förutom ett möte hos min redovisningsbyrå samt poddinspelning.
Torsdag: Kontoret på förmiddagen och frisören på eftermiddagen. Jag ska fräscha upp mig en sista gång innan bebi! Sen blir det inget mer besök förrän i höst.
Fredag: Frukostevent med Sleepo och resten av dagen blir kontorsjobb så mycket som jag orkar.

Skönt med en helt vanlig vecka denna vecka! Ser fram emot att blogga, skriva artiklar, planera för sommaren och ta tag i min to do.

Puss!


Bild

  1. Hej fina du! Vill bara kika in och tacka för vinsten från N.a.e /mathem tävlingen! Älskar deosarna och de andra produkterna funkar såå bra på min torra hud! Sen är jag i en väldigt låg period och bara att få hem en ”present” gjorde mig så glad i kroppen. Tack<3

    1. Men gud vad glad jag blir att du gillade vinsten – hurra! Jag älskar att ha tävlingar och låta er ta del av fina gåvor, så fint att det uppskattades. Hoppas du mår lite bättre snart. Puss <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi